Çayırovalı öğrenciler mağdur edilmeyecek

Eğitim 16.09.2020 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı öğrenciler mağdur edilmeyecek

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik Çayırova’daki internet sorunu ile alakalı bir açıklama yaparak, “Çayırova’da ek talimatlar verilmiş olup öğrencilerimiz mağdur edilmeyecektir” dedi. Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili Tahsin Tarhan “Kocaelili öğrencilerimiz Uzaktan Eğitim yoluyla da olsa eğitimlerine devam edemiyor. Çünkü ilimizde pek çok noktada alt yapı yetersiz. Çayırova gibi bazı ilçelerimizde internet durma noktasına geldi. Uzaktan eğitim kararı alan yetkililer de, altyapıdan sorumlu olan kamu kurumları da vatandaşların şikayetleri karşısında sorumsuz ve ilgisiz bir tavır takınıyor. Bu durum kabul edilemez” demişti. ÖĞRENCİLER MAĞDUR EDİLMEYECEK Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın değindiği Çayırova’daki internet sorunu ile alakalı bir açıklamada bulundu. Müdür Çelik, “EBA destek noktası ve EBA canlı ders için tüm planlamalar yapılmıştır. Çayırova ilçesi için de ek talimatlar verilmiş olup öğrencilerimiz mağdur edilmeyecektir” açıklamasını yaparak öğrencilere desteğin hali hazırda planlı bir şekilde ilerlediğini belirtti. İhtiyacın dile getirilmesi ile beraber Çayırova’da da bir destek noktası açtıklarını söyledi. Ve Kocaeli EBA destek noktalarını yerlerini öğrenciler ile paylaştı. ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ Pandemi sürecinde öğrencilerin eğitim haklarını son derece rahat ve iyi bir şekil alabilmeleri için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Uzaktan eğitim sürecinde bütün öğrencilerimizin uzaktan eğitimden kesintisiz faydalanabilmesi, internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimizin uzaktan eğitimden eksiksiz yararlanabilmesi için EBA destek noktaları oluşturduk. Sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye belirtti. Aynı zamanda Çelik bu zor süreçte hiçbir öğrencinin yalnız bırakılmayacağını dile getirdi.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik Çayırova’daki internet sorunu ile alakalı bir açıklama yaparak, “Çayırova’da ek talimatlar verilmiş olup öğrencilerimiz mağdur edilmeyecektir” dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili Tahsin Tarhan “Kocaelili öğrencilerimiz Uzaktan Eğitim yoluyla da olsa eğitimlerine devam edemiyor. Çünkü ilimizde pek çok noktada alt yapı yetersiz. Çayırova gibi bazı ilçelerimizde internet durma noktasına geldi. Uzaktan eğitim kararı alan yetkililer de, altyapıdan sorumlu olan kamu kurumları da vatandaşların şikayetleri karşısında sorumsuz ve ilgisiz bir tavır takınıyor. Bu durum kabul edilemez” demişti.

ÖĞRENCİLER MAĞDUR EDİLMEYECEK

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın değindiği Çayırova’daki internet sorunu ile alakalı bir açıklamada bulundu. Müdür Çelik, “EBA destek noktası ve EBA canlı ders için tüm planlamalar yapılmıştır. Çayırova ilçesi için de ek talimatlar verilmiş olup öğrencilerimiz mağdur edilmeyecektir” açıklamasını yaparak öğrencilere desteğin hali hazırda planlı bir şekilde ilerlediğini belirtti. İhtiyacın dile getirilmesi ile beraber Çayırova’da da bir destek noktası açtıklarını söyledi. Ve Kocaeli EBA destek noktalarını yerlerini öğrenciler ile paylaştı.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Pandemi sürecinde öğrencilerin eğitim haklarını son derece rahat ve iyi bir şekil alabilmeleri için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Uzaktan eğitim sürecinde bütün öğrencilerimizin uzaktan eğitimden kesintisiz faydalanabilmesi, internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimizin uzaktan eğitimden eksiksiz yararlanabilmesi için EBA destek noktaları oluşturduk. Sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye belirtti. Aynı zamanda Çelik bu zor süreçte hiçbir öğrencinin yalnız bırakılmayacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.