19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovalı STK'lar Bir Araya Geldi

Çayırova 05.01.2019 - 19:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovalı STK'lar Bir Araya Geldi

Çayırova'da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) "Çayırova'da gönüllülük ve halka hizmet esasına dayalı her çalışmanın içerisinde hizmet etmeye varız” mesajı verdiler.

Çayırova'da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) "Çayırova'da gönüllülük ve halka hizmet esasına dayalı her çalışmanın içerisinde hizmet etmeye varız”  mesajı verdiler. İl, İlçe ve köy yöre dernek temsilcilerinin yanısıra sosyal ve kültürel yardımlaşma derneklerininde katıldığı toplantıda yerel seçim süreci de masaya yatırıldı. Çayırova Sosyal Tesiler'de bir araya gelerek yemekli bir toplantı gerçekleştiren sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilçenin kültürel ve ekonomik meselelerini çözmek veya çözümüne katkıda bulunmak, bu amaçla oluşturulacak kurullarda yer almak, öncü olmak ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte sorunların ortadan kaldırılması yönünde hareket birliğini sağlamak için bir aradayız ve her zaman bu görevi yerine getirmeye hazırız dediler. STK Temsilcileri Çayırova'nın uzun soluklu bir sosyal ve ekonomik kalkınma yolunda, tüm kuruluşların ve kişilerin birlikte hareket ettiği bu süreci sürdürmenin gerekliliğini vurguladılar.  
Çayırova'da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) "Çayırova'da gönüllülük ve halka hizmet esasına dayalı her çalışmanın içerisinde hizmet etmeye varız” mesajı verdiler.

Çayırova'da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) "Çayırova'da gönüllülük ve halka hizmet esasına dayalı her çalışmanın içerisinde hizmet etmeye varız”  mesajı verdiler. İl, İlçe ve köy yöre dernek temsilcilerinin yanısıra sosyal ve kültürel yardımlaşma derneklerininde katıldığı toplantıda yerel seçim süreci de masaya yatırıldı.
Çayırova Sosyal Tesiler'de bir araya gelerek yemekli bir toplantı gerçekleştiren sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilçenin kültürel ve ekonomik meselelerini çözmek veya çözümüne katkıda bulunmak, bu amaçla oluşturulacak kurullarda yer almak, öncü olmak ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte sorunların ortadan kaldırılması yönünde hareket birliğini sağlamak için bir aradayız ve her zaman bu görevi yerine getirmeye hazırız dediler. STK Temsilcileri Çayırova'nın uzun soluklu bir sosyal ve ekonomik kalkınma yolunda, tüm kuruluşların ve kişilerin birlikte hareket ettiği bu süreci sürdürmenin gerekliliğini vurguladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.