19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovalı Ülkücüler, Ünlü ve Düzdaban’ı ağırladı!

Çayırova 09.01.2020 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı Ülkücüler, Ünlü ve Düzdaban’ı ağırladı!

HABER: YAĞMUR SIR MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ünlü ve Düzdaban, ilk olarak Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette bölge ile ilgili istişarelerde bulunan Tuzcu ve MHP heyeti, Çayırova’da yapılacak olan yatırımlar hakkında da bilgi aldı. “HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ” Ardından eski ilçe başkanı İsmail Akkuş’u işyerinde ziyaret eden Ünlü ve beraberindekiler daha sonra ise Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Aydın’ı ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, MHP'nin ve Ülkü Ocakları'nın ortak davası olan Türk Milliyetçiliği konusunda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. Ziyarette konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Mensubiyetinden şeref duyduğumuz bizlerin yetiştiği yer ve Türk Milletinin teminatı kurucusu olduğumuz Ülkü Ocaklarımızın Çayırova’daki temsilcisi Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Sayın Fatih Aydın Beyefendiye ziyarette bulunarak bölgemiz ve gündemle alakalı hasbihallerde bulunduk." Fatih Bey’e çalışmalarından dolayı teşekkür eder yapacakları çalışmalarda da her zaman destek olacağımızı belirtir, başarılar dilerim" dedi.  “ÇABALAR ASLA BOŞA GİTMEYECEK” Ziyarette söz alan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise, "Ülkü Ocakları çelik yumruğu ipeğe sararak ilim ve kültürle ahlak mektebi haline gelmiştir. Bu yüksek ahlakı toplumun geniş kesimlerine yaymak, bizi var eden temel değerleri milletimizle paylaşmak çabalarımızın özünü teşkil etmektedir. İnanıyoruz ki bu çabalar asla boşa gitmeyecek, inanmış bir Ülkücünün davası için verdiği mücadele mutlaka başarıya ulaşacaktır. Bu kapsamda da Ülkü ocaklarının çalışmalarını sonuna kadar önemsiyoruz. Fatih Aydın yönetiminde başarılı çalışanlara imza atan ileri ki zamanlarda daha da iyi noktalara gelecektir” dedi. “ÜLKÜ OCAKLARI, İRFAN MEKTEBİDİR” Ziyarette son olarak söz alan Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih Aydın da, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın, "Ülkü Ocakları, MHP'nin kurmay okullarıdır. Daha açık bir kavramla Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir. Ülkü Ocakları ve MHP Teşkilatlarının arasındaki bağ Türk milliyetçilerinin devlet için millet için dün olduğu gibi bugün de yarın da tek yumruk olmaya devam edeceğinin en net delilidir" diye konuştu.

HABER: YAĞMUR SIR

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ünlü ve Düzdaban, ilk olarak Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette bölge ile ilgili istişarelerde bulunan Tuzcu ve MHP heyeti, Çayırova’da yapılacak olan yatırımlar hakkında da bilgi aldı.

“HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

Ardından eski ilçe başkanı İsmail Akkuş’u işyerinde ziyaret eden Ünlü ve beraberindekiler daha sonra ise Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Aydın’ı ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, MHP'nin ve Ülkü Ocakları'nın ortak davası olan Türk Milliyetçiliği konusunda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. Ziyarette konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Mensubiyetinden şeref duyduğumuz bizlerin yetiştiği yer ve Türk Milletinin teminatı kurucusu olduğumuz Ülkü Ocaklarımızın Çayırova’daki temsilcisi Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Sayın Fatih Aydın Beyefendiye ziyarette bulunarak bölgemiz ve gündemle alakalı hasbihallerde bulunduk." Fatih Bey’e çalışmalarından dolayı teşekkür eder yapacakları çalışmalarda da her zaman destek olacağımızı belirtir, başarılar dilerim" dedi.

 “ÇABALAR ASLA BOŞA GİTMEYECEK”

Ziyarette söz alan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise, "Ülkü Ocakları çelik yumruğu ipeğe sararak ilim ve kültürle ahlak mektebi haline gelmiştir. Bu yüksek ahlakı toplumun geniş kesimlerine yaymak, bizi var eden temel değerleri milletimizle paylaşmak çabalarımızın özünü teşkil etmektedir. İnanıyoruz ki bu çabalar asla boşa gitmeyecek, inanmış bir Ülkücünün davası için verdiği mücadele mutlaka başarıya ulaşacaktır. Bu kapsamda da Ülkü ocaklarının çalışmalarını sonuna kadar önemsiyoruz. Fatih Aydın yönetiminde başarılı çalışanlara imza atan ileri ki zamanlarda daha da iyi noktalara gelecektir” dedi.

“ÜLKÜ OCAKLARI, İRFAN MEKTEBİDİR”

Ziyarette son olarak söz alan Çayırova Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih Aydın da, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın, "Ülkü Ocakları, MHP'nin kurmay okullarıdır. Daha açık bir kavramla Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir. Ülkü Ocakları ve MHP Teşkilatlarının arasındaki bağ Türk milliyetçilerinin devlet için millet için dün olduğu gibi bugün de yarın da tek yumruk olmaya devam edeceğinin en net delilidir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.