Çayırovalı Vapur tacizcisi serbest!

Çayırova 09.10.2019 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalı Vapur tacizcisi serbest!

Önceki gün Kadıköy-Karaköy vapurunda yaptığı iğrenç eylemin ardından, Çayırova'da gözaltına alınan R.E, bugün hakim karşısına çıktı ve adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı. Bilindiği üzere sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüler büyük tepki uyandırmıştı. Çayırova'da ikamet ettiği öğrenilen R.E isimli şahıs, bir kadın yolcuya ısrarlı cinsel taciz suçundan dolayı Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanmış ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilmişti. Bugün hakim karşısına çıkan R.E, alkollüyken eli ve ayağının oynadığını ve bacağını kaşıdığını iddia etti. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen R.E, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mahkeme, şüphelinin yurt dışına çıkışını yasaklarken, haftanın iki günü de polis merkezine giderek imza atmasına karar verdi.

Önceki gün Kadıköy-Karaköy vapurunda yaptığı iğrenç eylemin ardından, Çayırova'da gözaltına alınan R.E, bugün hakim karşısına çıktı ve adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.

Bilindiği üzere sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüler büyük tepki uyandırmıştı. Çayırova'da ikamet ettiği öğrenilen R.E isimli şahıs, bir kadın yolcuya ısrarlı cinsel taciz suçundan dolayı Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanmış ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilmişti. Bugün hakim karşısına çıkan R.E, alkollüyken eli ve ayağının oynadığını ve bacağını kaşıdığını iddia etti. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen R.E, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mahkeme, şüphelinin yurt dışına çıkışını yasaklarken, haftanın iki günü de polis merkezine giderek imza atmasına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.