Çayırovalıların mektupları depremzedeleri duygulandırdı

Çayırova 29.01.2020 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırovalıların mektupları depremzedeleri duygulandırdı

Çayırova Belediyesi’nin deprem bölgesi için düzenlediği yardım kampanyasına destek veren vatandaşların getirdiği paketlerin içinden çıkan ve depremzedelere yazılan duygu yüklü mektuplar duygulandırdı. Depremzedelerin acısını yüreğinde hisseden çocukların yazdığı mektuplar yardım kampanyası kapsamında vatandaşların belediyeye getirdiği kolilerin içinden çıktı. Yardım tırını uğurlama töreninde okunan mektuplar programa katılanları duygulandırdı. İkisi çocuk üç kişinin yazdığı mektuplar şöyle:   ACINIZI HİSSEDİYORUM “Merhaba, Size bu mektup ile Kocaeli’den ulaşıyorum. Elazığ’ı yahut sizi hiç tanımamış olsam da acınızı hissediyor ve paylaşıyoruz. Bulunduğumuz şehrin bir önemi yok aslında. İnsan insana kilometrelerce öteden de dokunabilir. Eşyaların size yararlı olmasını ve gülümseyerek hatırlamanızı dilerim. Acılar büyük olsa da birlikte güzel günler göreceğimizi hatırlatmak isterim. Sevgilerimle...” Şüheda Nur     KIYAFETİ GİYERKEN BENİ UNUTMA “Merhaba benim adım Şeyma Begüm. Bu mektubu sana Kocaeli’nden gönderiyorum. Sizi yürekten destekliyorum. Bu kıyafeti giyerken beni hatırlamanı ve gülümsemeni diliyorum. Sen hep güçlü olduğunu ve arkanda bizim olduğumuzu unutma. Geçmiş olsun dileklerimle... En büyük desteklerimle” Şeyma Begüm SAKA     SİZİNLE AĞLIYORUM “Ben Kocaeli Çayırova’da oturuyorum. Sizler için çok üzgünüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizinle kalkıyorum, sizinle ağlıyorum. Tez zamanda İnşallah yuvalarınız kurulur. Bende Bingöl’lüyüm. Bir anneyim. Dualarımız sizinle. Vesile olan herkesten Allah razı olsun. Bir yardımımız size ulaşırsa mutlu oluruz. Allah’a emanet olun, Rabbim bir daha göstermesin.”  

Çayırova Belediyesi’nin deprem bölgesi için düzenlediği yardım kampanyasına destek veren vatandaşların getirdiği paketlerin içinden çıkan ve depremzedelere yazılan duygu yüklü mektuplar duygulandırdı. Depremzedelerin acısını yüreğinde hisseden çocukların yazdığı mektuplar yardım kampanyası kapsamında vatandaşların belediyeye getirdiği kolilerin içinden çıktı. Yardım tırını uğurlama töreninde okunan mektuplar programa katılanları duygulandırdı. İkisi çocuk üç kişinin yazdığı mektuplar şöyle:

 

ACINIZI HİSSEDİYORUM

“Merhaba,

Size bu mektup ile Kocaeliden ulaşıyorum. Elazığ’ı yahut sizi hiç tanımamış olsam da

acınızı hissediyor ve paylaşıyoruz. Bulunduğumuz şehrin bir önemi yok aslında.

İnsan insana kilometrelerce öteden de dokunabilir.

Eşyaların size yararlı olmasını ve gülümseyerek hatırlamanızı dilerim.

Acılar büyük olsa da birlikte güzel günler göreceğimizi hatırlatmak isterim.

Sevgilerimle...”

Şüheda Nur

 

 

KIYAFETİ GİYERKEN BENİ UNUTMA

“Merhaba benim adım Şeyma Begüm. Bu mektubu sana Kocaelinden gönderiyorum.

Sizi yürekten destekliyorum. Bu kıyafeti giyerken beni hatırlamanı ve gülümsemeni diliyorum.

Sen hep güçlü olduğunu ve arkanda bizim olduğumuzu unutma.

Geçmiş olsun dileklerimle...

En büyük desteklerimle”

Şeyma Begüm SAKA

 

 

SİZİNLE AĞLIYORUM

“Ben Kocaeli Çayırovada oturuyorum. Sizler için çok üzgünüm.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizinle kalkıyorum, sizinle ağlıyorum.

Tez zamanda İnşallah yuvalarınız kurulur. Bende Bingöllüyüm. Bir anneyim.

Dualarımız sizinle. Vesile olan herkesten Allah razı olsun.

Bir yardımımız size ulaşırsa mutlu oluruz.

Allaha emanet olun, Rabbim bir daha göstermesin.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.