Çayırovaspor AKBULUT CAĞ KEBAP'ta buluştu

Spor 13.11.2016 - 21:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor AKBULUT CAĞ KEBAP'ta buluştu

Çayırovaspor AKBULUT CAĞ KEBAP'ta buluştu

Bölgemizin elit mekanlarından Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu, bu akşam Çayırovaspor takımını konuk etti. Çayırovaspor’un İstanbul deplasmanında Bayrampaşa Tunaspor ile oynadığı maçın ardından, yeşil siyahlıları maç dönüşünde misafir eden Akbulut Cağ Kebap Salonu, Çayırovaspor takımına güzel bir jest yaptı. Erzurum’un meşhur kuzu cağ kebabını Çayırovaspor yönetim, teknik ekip ve futbolcularına ikram eden Akbulut Cağ Kebap Salonu, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. AKBULUT: ÇAYIROVASPOR ŞEREF VERMİŞTİR Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu Ümit Akbulut yaptığı açıklamada, ‘’Bölgemizin güzide kulüplerinden Çayırovaspor’u mekanımızda ağırladığımız için mutlu olduk. Tunaspor karşısında son dakika golüyle 1 puanı alan teknik ekip ve futbolcuları ayrıca kutluyorum. Mekanımıza şeref vererek bizleri onurlandıran başta Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolculara teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum’’dedi. GÜLTEKİN’DEN TEŞEKKÜR Yemeğe katılan Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ise yaptığı konuşmada, Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu işletmecisi Ümit Akbulut ve çalışanlarına nazik davetleri ve sıcakkanlı ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Gültekin,’’Bölgemize gerçekten son derece şık ve elit bir mekan kazandırılmış. Oldukça lezzetli ve güler yüzlü servisiyle Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu’nun fark yaratacağını düşünüyorum. Takımımızı ağırladıkları için bir kez daha çok teşekkür ediyorum’’dedi.
Çayırovaspor AKBULUT CAĞ KEBAP'ta buluştu

Bölgemizin elit mekanlarından Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu, bu akşam Çayırovaspor takımını konuk etti. Çayırovaspor’un İstanbul deplasmanında Bayrampaşa Tunaspor ile oynadığı maçın ardından, yeşil siyahlıları maç dönüşünde misafir eden Akbulut Cağ Kebap Salonu, Çayırovaspor takımına güzel bir jest yaptı. Erzurum’un meşhur kuzu cağ kebabını Çayırovaspor yönetim, teknik ekip ve futbolcularına ikram eden Akbulut Cağ Kebap Salonu, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi.

AKBULUT: ÇAYIROVASPOR ŞEREF VERMİŞTİR

Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu Ümit Akbulut yaptığı açıklamada, ‘’Bölgemizin güzide kulüplerinden Çayırovaspor’u mekanımızda ağırladığımız için mutlu olduk. Tunaspor karşısında son dakika golüyle 1 puanı alan teknik ekip ve futbolcuları ayrıca kutluyorum. Mekanımıza şeref vererek bizleri onurlandıran başta Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolculara teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum’’dedi.

GÜLTEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Yemeğe katılan Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ise yaptığı konuşmada, Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu işletmecisi Ümit Akbulut ve çalışanlarına nazik davetleri ve sıcakkanlı ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Gültekin,’’Bölgemize gerçekten son derece şık ve elit bir mekan kazandırılmış. Oldukça lezzetli ve güler yüzlü servisiyle Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu’nun fark yaratacağını düşünüyorum. Takımımızı ağırladıkları için bir kez daha çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.