19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor Antalya’da

Spor 26.12.2016 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor Antalya’da

BAL temsilcimiz Çayırovaspor, devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere Antalya’ya gitti. Atlantis Otel’de kampa giren yeşil siyahlılar, dün ayağının tozuyla ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çayırovaspor, ligin ikinci yarısının hazırlıkları sürdürmek üzere Antalya Belek’e gitti. Atlantis Otel’de 11 günlük bir kamp süreci geçirecek olan yeşil siyahlılar, ayağının tozuyla dün akşam saatlerinde kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Bugünden itibaren çift antrenman programıyla çalışmalarını sürdürecek olan Eyüp Tutçuoğlu’nun öğrencileri, sabah antrenmanlarını saat 09.00’da akşam antrenmanlarını ise saat 16.00’da gerçekleştirecek. İLK RAKİP MUSTAFA KARALI HEASK Öte yandan yeşil siyahlıların hazırlık maç takviminde değişikliğe gidildi. Daha önce 31 Aralık’ta oynanacağı açıklanan Ankara Demirspor karşılaşması, Çayırovaspor’un son kamp gününde 6 Ocak’ta oynanacak. Yeşil siyahlı temsilcimiz Antalya’daki ilk hazırlık karşılaşmasında 28 Aralık Çarşamba günü Darıca G.B patentli futbolcu Mustafa Kara’nın da forma giydiği Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.

BAL temsilcimiz Çayırovaspor, devre arası kamp çalışmalarını yapmak üzere Antalya’ya gitti. Atlantis Otel’de kampa giren yeşil siyahlılar, dün ayağının tozuyla ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çayırovaspor, ligin ikinci yarısının hazırlıkları sürdürmek üzere Antalya Belek’e gitti. Atlantis Otel’de 11 günlük bir kamp süreci geçirecek olan yeşil siyahlılar, ayağının tozuyla dün akşam saatlerinde kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Bugünden itibaren çift antrenman programıyla çalışmalarını sürdürecek olan Eyüp Tutçuoğlu’nun öğrencileri, sabah antrenmanlarını saat 09.00’da akşam antrenmanlarını ise saat 16.00’da gerçekleştirecek.

İLK RAKİP MUSTAFA KARALI HEASK

Öte yandan yeşil siyahlıların hazırlık maç takviminde değişikliğe gidildi. Daha önce 31 Aralık’ta oynanacağı açıklanan Ankara Demirspor karşılaşması, Çayırovaspor’un son kamp gününde 6 Ocak’ta oynanacak. Yeşil siyahlı temsilcimiz Antalya’daki ilk hazırlık karşılaşmasında 28 Aralık Çarşamba günü Darıca G.B patentli futbolcu Mustafa Kara’nın da forma giydiği Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.