19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor BAL'da...

Spor 09.04.2016 - 19:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor BAL'da...

Misafir olarak mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de rakip tanımayan Çayırovaspor, sonunda mutlu sona ulaşarak BAL’a ‘Merhaba’ dedi. Kartepe Belediyespor’u ilk maçta olduğu gibi bir kez daha 3-0 deviren Eyüp Tutçuoğlu’nun aslanları, 7’de 7 yaparak işi bitirdi.

Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nu silip süpüren Çayırovaspor, 7’de 7yaparak BAL ligine çıkmayı başardı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın Başaranspor’un 8 puan önünde yer alan yeşil siyahlı temsilcimiz, gelecek hafta Kandıra G.B maçından en az 1 puan çıkardığı taktirde BAL’a ‘Şampiyon’ olarak yükselmeyi matematiksel olarak garantileyecek. 3 PUANI 3 GOLLE ALDILAR Kartepe Belediyespor’u Güney Tutçuoğlu, İdris Zengin ve Erkam Gülaç'ın golleriyle 3-0 yenen Çayırovaspor, Süper Amatör Lig’in çok üstünde bir takım olduğunu kanıtladı. Puanını 21’e çıkararak önemli bir başarı elde eden Çayırovaspor’a Gebze, Darıca ve Çayırova protokolünün ilgisi tamdı. PROTOKOLDEN ÇAYIROVASPOR’A YOĞUN İLGİ Karşılaşmayı Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer Kılıç, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, Gebzespor Kulüp Müdürü Mustafa Turhan ile çok sayıda spor, siyaset ve iş adamı takip etti.
Misafir olarak mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de rakip tanımayan Çayırovaspor, sonunda mutlu sona ulaşarak BAL’a ‘Merhaba’ dedi. Kartepe Belediyespor’u ilk maçta olduğu gibi bir kez daha 3-0 deviren Eyüp Tutçuoğlu’nun aslanları, 7’de 7 yaparak işi bitirdi.

Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nu silip süpüren Çayırovaspor, 7’de 7yaparak BAL ligine çıkmayı başardı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın Başaranspor’un 8 puan önünde yer alan yeşil siyahlı temsilcimiz, gelecek hafta Kandıra G.B maçından en az 1 puan çıkardığı taktirde BAL’a ‘Şampiyon’ olarak yükselmeyi matematiksel olarak garantileyecek.

3 PUANI 3 GOLLE ALDILAR

Kartepe Belediyespor’u Güney Tutçuoğlu, İdris Zengin ve Erkam Gülaç'ın golleriyle 3-0 yenen Çayırovaspor, Süper Amatör Lig’in çok üstünde bir takım olduğunu kanıtladı. Puanını 21’e çıkararak önemli bir başarı elde eden Çayırovaspor’a Gebze, Darıca ve Çayırova protokolünün ilgisi tamdı.

PROTOKOLDEN ÇAYIROVASPOR’A YOĞUN İLGİ

Karşılaşmayı Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer Kılıç, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, Gebzespor Kulüp Müdürü Mustafa Turhan ile çok sayıda spor, siyaset ve iş adamı takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.