19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor’da imzalar atıldı

Spor 28.05.2017 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor’da imzalar atıldı

Çayırovaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ekrem Aydoğmuş ve Semih Akgöz ile resmi sözleşme imzaladı. İki önemli ismi renklerine bağlayan Çayırovaspor yönetimi, gelecek sezon için güçlü ve dinamik bir kadro kurmaya kararlı. 1 sezon aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yüksele Çayırovaspor’da transfer harekatı başladı. Yeşil siyahlı yönetim daha önce el sıkıştığı Kartal Bulvarspor’un kaptanı Ekrem Aydoğmuş ve Davutpaşa’nın genç orta saha oyuncusu Semih Akgöz ile her konuda anlaşmaya sağlayarak sözleşme imzaladı. Çayırovaspor yönetimi, her iki oyuncuya da Çayırovaspor forması giydirerek transferin resmiyetini duyururken, imza töreninde Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Asbaşkan Vahdet Kılıç ve Çayırovaspor Teknik Direktörü Rıdvan Elmastaş da hazır bulundu. GENÇ SEMİH MİLLİ OLDU Futbol yaşantısına 2005 yılında Fenerbahçe’de merhaba diyen Semih Akgöz ardından sırasıyla; Selimiyespor, Orduspor ve son olarak Davutpaşaspor formalarını terletti. Süper Amatör lig ekibi Davutpaşaspor’da attığı gollerle dikkat çeken 21 yaşındaki oyuncu, ofansif kimliğiyle de dikkat çekti. Genç futbolcu, amatör milli takım forması da giyerek başarısını milli formayla taçlandırdı. EKREM BÜYÜK GÜÇ KATACAK K.Bulvarspor’dan transfer edilen Ekrem Aydoğmuş ise geçen sezon 19 maçta forma giydi ve 10 kez fileleri havalandırdı. Orhantepe, Kaynarca, Adalar, Avcılar Belediye, Pendik Gençlik, Fikirtepe Dumlupınar formaları giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, son olarak geçtiğimiz sezon Kartal Bulvarspor'un takım kaptanı olarak görev yaptı. BAL’da tüm sezonların en erken golüne sahip olan Ekrem Aydoğmuş, bu golünü geçen sezonun ilk maçında Çayırovaspor'a 45.saniyede kaydetmişti. 

Çayırovaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ekrem Aydoğmuş ve Semih Akgöz ile resmi sözleşme imzaladı. İki önemli ismi renklerine bağlayan Çayırovaspor yönetimi, gelecek sezon için güçlü ve dinamik bir kadro kurmaya kararlı.

1 sezon aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yüksele Çayırovaspor’da transfer harekatı başladı. Yeşil siyahlı yönetim daha önce el sıkıştığı Kartal Bulvarspor’un kaptanı Ekrem Aydoğmuş ve Davutpaşa’nın genç orta saha oyuncusu Semih Akgöz ile her konuda anlaşmaya sağlayarak sözleşme imzaladı. Çayırovaspor yönetimi, her iki oyuncuya da Çayırovaspor forması giydirerek transferin resmiyetini duyururken, imza töreninde Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Asbaşkan Vahdet Kılıç ve Çayırovaspor Teknik Direktörü Rıdvan Elmastaş da hazır bulundu.

GENÇ SEMİH MİLLİ OLDU

Futbol yaşantısına 2005 yılında Fenerbahçe’de merhaba diyen Semih Akgöz ardından sırasıyla; Selimiyespor, Orduspor ve son olarak Davutpaşaspor formalarını terletti. Süper Amatör lig ekibi Davutpaşaspor’da attığı gollerle dikkat çeken 21 yaşındaki oyuncu, ofansif kimliğiyle de dikkat çekti. Genç futbolcu, amatör milli takım forması da giyerek başarısını milli formayla taçlandırdı.

EKREM BÜYÜK GÜÇ KATACAK

K.Bulvarspor’dan transfer edilen Ekrem Aydoğmuş ise geçen sezon 19 maçta forma giydi ve 10 kez fileleri havalandırdı. Orhantepe, Kaynarca, Adalar, Avcılar Belediye, Pendik Gençlik, Fikirtepe Dumlupınar formaları giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, son olarak geçtiğimiz sezon Kartal Bulvarspor'un takım kaptanı olarak görev yaptı. BAL’da tüm sezonların en erken golüne sahip olan Ekrem Aydoğmuş, bu golünü geçen sezonun ilk maçında Çayırovaspor'a 45.saniyede kaydetmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.