19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor'da kan aktı!

Spor 20.01.2017 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor'da kan aktı!

Sezonun ilk karşılaşmasında Muhammet Fatih Safitürk Stadı'nda Bozüyük Vitraspor'u ağırlayacak olan Çayırovaspor'da bugün antrenman farklı bir şekilde start aldı.

İkinci yarıda oynanacak olan karşılaşmalarda futbolcular başta olmak üzere tüm Çayırovaspor camiasının kazasız, sakatlanma yaşamaması adına bugünkü antrenman öncesinde kurban kesildi ve Kuran-ı Kerim okundu. Çayırova'nın sevilen ismi Asım Köle tarafından okunan Kuran-ı Kerim sonrası Asbaşkan Abbas Sır adaklık kurbanı kesti. Kurban kesiminin ardından tüm futbolcu ve teknik ekibinin alnına kan sürülerek antrenman başladı. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenmanda yardımcı antrenör Erol Kaplan futbolcuları istasyon ardından da teknik çalışma yaptırdı. Sakatlığı devam eden Ömer Şahin düzkoşu yaparken, ayağında yara olan Oğulcan zaman zaman kulüp sağlık görevlisi Feridcan Önalmış tarafından tedavi edilerek çalışmaya dahil oldu. Kaleciler hocaları Murat Onar nezaretinde çalışmasının ardından kanat orta çalışması ve taktik çiftkale de takıma dahil oldular. HABER-FOTOĞEAF : Adnan AYVAZ    
Sezonun ilk karşılaşmasında Muhammet Fatih Safitürk Stadı'nda Bozüyük Vitraspor'u ağırlayacak olan Çayırovaspor'da bugün antrenman farklı bir şekilde start aldı.

İkinci yarıda oynanacak olan karşılaşmalarda futbolcular başta olmak üzere tüm Çayırovaspor camiasının kazasız, sakatlanma yaşamaması adına bugünkü antrenman öncesinde kurban kesildi ve Kuran-ı Kerim okundu. Çayırova'nın sevilen ismi Asım Köle tarafından okunan Kuran-ı Kerim sonrası Asbaşkan Abbas Sır adaklık kurbanı kesti. Kurban kesiminin ardından tüm futbolcu ve teknik ekibinin alnına kan sürülerek antrenman başladı. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenmanda yardımcı antrenör Erol Kaplan futbolcuları istasyon ardından da teknik çalışma yaptırdı. Sakatlığı devam eden Ömer Şahin düzkoşu yaparken, ayağında yara olan Oğulcan zaman zaman kulüp sağlık görevlisi Feridcan Önalmış tarafından tedavi edilerek çalışmaya dahil oldu. Kaleciler hocaları Murat Onar nezaretinde çalışmasının ardından kanat orta çalışması ve taktik çiftkale de takıma dahil oldular.

HABER-FOTOĞEAF : Adnan AYVAZ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.