Çayırovaspor'da keyifler gıcır

Spor 09.01.2016 - 18:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor'da keyifler gıcır

Cephanelik Stadı'na Süper Amatör Lig B Grubu'nda oynadığı 17 maçın tamamını kazanarak gelen Çayırovaspor rakibi Alikahyaspor'u da tek golle geçerek seriyi 18'e çıkardı.

18 maçta 18 galibiyet alan Çayırovaspor'un tek golünü İdris attı. İdris'de attığı bu golle ligdeki gol sayısını 18'e çıkartarak gol krallığı kategorisinde zirvedeki yerini korudu. Karşılaşmaya daha atak başlayan Çayırovaspor ürettiği pozisyonlarda kaleci Sarp Umut Ersoy'u geçmekte zorlanınca ağlarla buluşmakta zorlandı. Gole kadar iki net pozisyonu çıkarajn Sarp İdris'in mükemmel vuruşunda çaresiz kaldı. İdris kalecinin uzanamayacağı noktaya gönderdiği gol ilk yarının ve karşılaşmanın tek golü olarak skorboarda yazıldı.Çayırovaspor bu galibiyetle puanını 54'e çıkartarak son 4 hafta için rahat bir bekleyiş içine koyuldu.
Cephanelik Stadı'na Süper Amatör Lig B Grubu'nda oynadığı 17 maçın tamamını kazanarak gelen Çayırovaspor rakibi Alikahyaspor'u da tek golle geçerek seriyi 18'e çıkardı.

18 maçta 18 galibiyet alan Çayırovaspor'un tek golünü İdris attı. İdris'de attığı bu golle ligdeki gol sayısını 18'e çıkartarak gol krallığı kategorisinde zirvedeki yerini korudu.

Karşılaşmaya daha atak başlayan Çayırovaspor ürettiği pozisyonlarda kaleci Sarp Umut Ersoy'u geçmekte zorlanınca ağlarla buluşmakta zorlandı. Gole kadar iki net pozisyonu çıkarajn Sarp İdris'in mükemmel vuruşunda çaresiz kaldı. İdris kalecinin uzanamayacağı noktaya gönderdiği gol ilk yarının ve karşılaşmanın tek golü olarak skorboarda yazıldı.Çayırovaspor bu galibiyetle puanını 54'e çıkartarak son 4 hafta için rahat bir bekleyiş içine koyuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.