Çayırovaspor’da kongre kararı

Spor 07.07.2019 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovaspor’da kongre kararı

ÇİFTÇİ’DEN VETO YİYEN YÖNETİM KONGRE KARARI ALDI

Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, dün kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada başkanlık görevini bıraktığını açıkladı. Olağanüstü kongre kararı alan Çayırovaspor’un bu kararı almasındaki sebebin Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kesin olarak Çayırovaspor’dan desteğini çekmesi olduğu öğrenildi. Çiftçi’den veto yiyen Çayırovaspor yönetimi, kulübün önünü açmak adına kongre kararı aldığı belirtildi. Çayırovaspor Başkanı Şebket Külte yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: KÜLTE GÖREVİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI Uzun yıllardır yöneticilik yaptığım, hali hazırda başkanlık görevini yürüttüğüm Çayırovaspor kulübümüzün, başarılı olması için sizlerle birlikte çalıştık.  Çayırova’mızın ortak değeri olan Çayırovaspor’umuzun başarı çıtasını daha da ileri taşımak, daha enerjik ve daha güçlü bir yönetim oluşturma maksadı ile olağan-üstü kongre kararı almış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze destek olan tüm siyasi parti temsilcilerine, Çayırova Belediye Başkanlığına, Çayırova’mızdaki tüm STK temsilcilerine ve bugüne kadar her şartta bizden desteklerini esirgemeyen siz kıymetli Çayırovalı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.  Oluşacak yeni yönetimin Çayırovaspor için hayırlı hizmetlerde bulunacağını ümit eder, bu vesile ile olağanüstü kongre kararımızı kamuoyuna saygı ile duyuruyorum” ifadelerine yer verdi.
ÇİFTÇİ’DEN VETO YİYEN YÖNETİM KONGRE KARARI ALDI

Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, dün kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada başkanlık görevini bıraktığını açıkladı. Olağanüstü kongre kararı alan Çayırovaspor’un bu kararı almasındaki sebebin Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kesin olarak Çayırovaspor’dan desteğini çekmesi olduğu öğrenildi. Çiftçi’den veto yiyen Çayırovaspor yönetimi, kulübün önünü açmak adına kongre kararı aldığı belirtildi. Çayırovaspor Başkanı Şebket Külte yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

KÜLTE GÖREVİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Uzun yıllardır yöneticilik yaptığım, hali hazırda başkanlık görevini yürüttüğüm Çayırovaspor kulübümüzün, başarılı olması için sizlerle birlikte çalıştık.  Çayırova’mızın ortak değeri olan Çayırovaspor’umuzun başarı çıtasını daha da ileri taşımak, daha enerjik ve daha güçlü bir yönetim oluşturma maksadı ile olağan-üstü kongre kararı almış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze destek olan tüm siyasi parti temsilcilerine, Çayırova Belediye Başkanlığına, Çayırova’mızdaki tüm STK temsilcilerine ve bugüne kadar her şartta bizden desteklerini esirgemeyen siz kıymetli Çayırovalı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.  Oluşacak yeni yönetimin Çayırovaspor için hayırlı hizmetlerde bulunacağını ümit eder, bu vesile ile olağanüstü kongre kararımızı kamuoyuna saygı ile duyuruyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.