19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor’dan bayram bombaları!

Spor 12.06.2018 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovaspor’dan bayram bombaları!

YEŞİL SİYAHLILAR BAYRAM ÖNCESİ 3 TRANSFER YAPTI

Çayırovaspor’un transferde rakibi yok. Daha önce farklı mevkilere 8 oyuncu transfer eden yeşil-siyahlılar bugün de 3 oyuncuyla anlaşma sağladı. Teknik direktör Erol Çağlın’ın direktifleri doğrultusunda hareket eden yönetim, Türk Metal Kırıkkalespor’dan kaleci Abdulkadir Erdoğan, Kayseri Şekerspor’dan Muharrem Kaban ve 1920 Kahramanmaraş’tan Serhat Aydın’ı transfer etti. Son takviyelerle birlikte Çayırovaspor’un dış transferde anlaştığı oyuncu sayısı 11’e ulaştı. Yönetimin, Çağlın’ın istediği 2 oyuncuyla daha görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.  KALEYE TECRÜBELİ ELDİVEN Çayırovaspor’un son yaptığı transferlerin 3’ü de Bölgesel Amatör Lig’den geliyor. Türk Metal Kırıkkalespor’dan transfer edilen Çayırovaspor’un yeni eldiveni Abdulkadir Erdoğan 29 yaşında. Yozgat, Tarsus ve Ayvalıkgücü takımlarında profesyonel lig tecrübesi bulunan ve bu doğrultuda 3.Lig’de 37 maçta oynayan Abdulkadir’in BAL Ligi’nde ise 82 maçı var. DEFANSA SERHAT AYDIN Kahramanmaraş’tan yeşil-siyahlı renklere bağlanan savunma oyuncusu Serhat Aydın’ın aynı zamanda ön liberoda da oynadığı ifade edildi. 39 maçta formasını giydiği Orhangazi Belediyespor ile 3.Lig havasını soluyan Serhat son iki sezondur 1920 Maraşspor formasıyla BAL Ligi’nde boy gösteriyor. KALİTELİ KUMAŞ MUHARREM KABAN Çayırovaspor’un diğer bir transfer Muharrem Kaban’ın da kaliteli oyuncusu bir oyuncu olduğu belirtildi. Geride bıraktığımız sezonu Kayseri Şekerspor’da tamamlayan Muharrem’in 2.Lig tecrübesi de bulunuyor. Bu tecrübeyi Eyüpspor’da edinen orta saha oyuncusu 3.Lig’de 18, BAL Ligi’nde ise 24 maçı çıkmış.
YEŞİL SİYAHLILAR BAYRAM ÖNCESİ 3 TRANSFER YAPTI

Çayırovaspor’un transferde rakibi yok. Daha önce farklı mevkilere 8 oyuncu transfer eden yeşil-siyahlılar bugün de 3 oyuncuyla anlaşma sağladı. Teknik direktör Erol Çağlın’ın direktifleri doğrultusunda hareket eden yönetim, Türk Metal Kırıkkalespor’dan kaleci Abdulkadir Erdoğan, Kayseri Şekerspor’dan Muharrem Kaban ve 1920 Kahramanmaraş’tan Serhat Aydın’ı transfer etti. Son takviyelerle birlikte Çayırovaspor’un dış transferde anlaştığı oyuncu sayısı 11’e ulaştı. Yönetimin, Çağlın’ın istediği 2 oyuncuyla daha görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. 

KALEYE TECRÜBELİ ELDİVEN

Çayırovaspor’un son yaptığı transferlerin 3’ü de Bölgesel Amatör Lig’den geliyor. Türk Metal Kırıkkalespor’dan transfer edilen Çayırovaspor’un yeni eldiveni Abdulkadir Erdoğan 29 yaşında. Yozgat, Tarsus ve Ayvalıkgücü takımlarında profesyonel lig tecrübesi bulunan ve bu doğrultuda 3.Lig’de 37 maçta oynayan Abdulkadir’in BAL Ligi’nde ise 82 maçı var.

DEFANSA SERHAT AYDIN

Kahramanmaraş’tan yeşil-siyahlı renklere bağlanan savunma oyuncusu Serhat Aydın’ın aynı zamanda ön liberoda da oynadığı ifade edildi. 39 maçta formasını giydiği Orhangazi Belediyespor ile 3.Lig havasını soluyan Serhat son iki sezondur 1920 Maraşspor formasıyla BAL Ligi’nde boy gösteriyor.

KALİTELİ KUMAŞ MUHARREM KABAN

Çayırovaspor’un diğer bir transfer Muharrem Kaban’ın da kaliteli oyuncusu bir oyuncu olduğu belirtildi. Geride bıraktığımız sezonu Kayseri Şekerspor’da tamamlayan Muharrem’in 2.Lig tecrübesi de bulunuyor. Bu tecrübeyi Eyüpspor’da edinen orta saha oyuncusu 3.Lig’de 18, BAL Ligi’nde ise 24 maçı çıkmış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.