19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor GÖZ’ünü Gebzespor’a dikti!

Spor 10.12.2015 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor GÖZ’ünü Gebzespor’a dikti!

Çayırovaspor GÖZ’ünü Gebzespor’a dikti!

Süper Amatör Lig B Grubu’nda fırtına gibi esen Çayırovaspor, transferde de boş durmuyor. Geçtiğimiz günlerde Gebzespor’dan Bilal Taşdemir’i transfer eden yeşil siyahlılar, bu kez de Gökhan Göz’ü kadrosuna kattı. Sezon başında Gebzespor’a transfer olarak kampa katılan, Gebzespor teknik heyetinin ‘yetersiz’ olduğu gerekçesiyle takımdan gönderilen genç oyuncu Gökhan Göz Çayırovaspor’a transfer oldu.  Futbol hayatına Ümraniyespor’da merhaba diyen ve ardından Fenerbahçe’ye transfer olarak profesyonelliğe geçiş yapan 20 yaşındaki genç yıldız sırasıyla, Bursaspor, Eskişehirspor, Balçova Yaşamspor ve Anadolu Üsküdar’da forma giydi. Son olarak BAL temsilcimiz Gebzespor’a transfer olsa da derin kadro yapısı içerisinde şans bulamayan Gökhan Göz, takımdan gönderilmişti.
Çayırovaspor GÖZ’ünü Gebzespor’a dikti!

Süper Amatör Lig B Grubu’nda fırtına gibi esen Çayırovaspor, transferde de boş durmuyor. Geçtiğimiz günlerde Gebzespor’dan Bilal Taşdemir’i transfer eden yeşil siyahlılar, bu kez de Gökhan Göz’ü kadrosuna kattı.

Sezon başında Gebzespor’a transfer olarak kampa katılan, Gebzespor teknik heyetinin ‘yetersiz’ olduğu gerekçesiyle takımdan gönderilen genç oyuncu Gökhan Göz Çayırovaspor’a transfer oldu.  Futbol hayatına Ümraniyespor’da merhaba diyen ve ardından Fenerbahçe’ye transfer olarak profesyonelliğe geçiş yapan 20 yaşındaki genç yıldız sırasıyla, Bursaspor, Eskişehirspor, Balçova Yaşamspor ve Anadolu Üsküdar’da forma giydi. Son olarak BAL temsilcimiz Gebzespor’a transfer olsa da derin kadro yapısı içerisinde şans bulamayan Gökhan Göz, takımdan gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.