Çayırovaspor gün sayıyor

Spor 31.03.2017 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor gün sayıyor

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup temsilcimiz Çayırovaspor ligin bitmesine iki hafta kala BAY olarak dinlenmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz haftasonu Uzunköprsüspor ile oynanan maç sonrası 4 günlük verilen izin ardından ligin son haftasında oynanacak olan Vefaspor maçını bekleyen Çayırovaspor artık sezonun bitişini bekliyor.Sezonun ilk yarısında  İstanbul Gaziosmanpaşa Stadı’nda rakibine 3 golle mağlup olan yeşil siyahlılar bu maçın rövanşını alarak sezona veda etmeyi planlarken, Vefaspor ile Tunaspor arasında ki ligde kalma mücadelesinde belirleyici bir noktada olmaktan da kaçınıyor. ÖNCE KONGRE SONRA YENİ SEZON Çayırovaspor öncelikle sezonun son maçında oynayacağı Vefaspor karşılaşmasını tamamlayarak yeni yönetimin belirleneceği kongreye odaklanacak. 15 Nisan’da yapılması planlanan kongrede çoğunluk sağlanmadığı takdirde bir sonraki hafta üyeler tekrar bir araya gelecek. Belirlenecek yeni yönetim ile birlikte Çayırovaspor önümüzdeki sezonun planlamasını, futbolcu kadrosunu belirlemek üzere tekrar kolları sıvayacak.

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup temsilcimiz Çayırovaspor ligin bitmesine iki hafta kala BAY olarak dinlenmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz haftasonu Uzunköprsüspor ile oynanan maç sonrası 4 günlük verilen izin ardından ligin son haftasında oynanacak olan Vefaspor maçını bekleyen Çayırovaspor artık sezonun bitişini bekliyor.Sezonun ilk yarısında  İstanbul Gaziosmanpaşa Stadı’nda rakibine 3 golle mağlup olan yeşil siyahlılar bu maçın rövanşını alarak sezona veda etmeyi planlarken, Vefaspor ile Tunaspor arasında ki ligde kalma mücadelesinde belirleyici bir noktada olmaktan da kaçınıyor.

ÖNCE KONGRE SONRA YENİ SEZON

Çayırovaspor öncelikle sezonun son maçında oynayacağı Vefaspor karşılaşmasını tamamlayarak yeni yönetimin belirleneceği kongreye odaklanacak. 15 Nisan’da yapılması planlanan kongrede çoğunluk sağlanmadığı takdirde bir sonraki hafta üyeler tekrar bir araya gelecek. Belirlenecek yeni yönetim ile birlikte Çayırovaspor önümüzdeki sezonun planlamasını, futbolcu kadrosunu belirlemek üzere tekrar kolları sıvayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.