19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor HACIOĞLU’nda kahvaltı yaptı

Spor 06.11.2016 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor HACIOĞLU’nda kahvaltı yaptı

  Bölgemizin önce gelen elit mekanlarından Mutlukent Hacıoğlu Restaurant, bu sabah Çayırovaspor’u konuk etti. Bugün saat 14.00’da Sultangazispor karşısında kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan yeşil siyahlılar, maç öncesinde sabah kahvaltısını Mutlukent Hacıoğlu Restaurant’ta yaptılar. Kahvaltıya Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Asbaşkan Abbas Sır ve Mali Asbaşkan Ömer Turan da katıldı. BAĞDAÇİÇEK’TEN YAKIN İLGİ Mutlukent Hacıoğlu Restaurant işletmecisi Benhur Bağdaçiçek, Çayırovaspor takımı ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Çayırovaspor’u ağırladıkları için mutlu olduklarını kaydeden Bağdaçiçek, yeşil siyahlılara Sultangazispor karşılaşmasında başarılar diledi.  

 

Bölgemizin önce gelen elit mekanlarından Mutlukent Hacıoğlu Restaurant, bu sabah Çayırovaspor’u konuk etti. Bugün saat 14.00’da Sultangazispor karşısında kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan yeşil siyahlılar, maç öncesinde sabah kahvaltısını Mutlukent Hacıoğlu Restaurant’ta yaptılar. Kahvaltıya Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin, Asbaşkan Abbas Sır ve Mali Asbaşkan Ömer Turan da katıldı.

BAĞDAÇİÇEK’TEN YAKIN İLGİ

Mutlukent Hacıoğlu Restaurant işletmecisi Benhur Bağdaçiçek, Çayırovaspor takımı ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Çayırovaspor’u ağırladıkları için mutlu olduklarını kaydeden Bağdaçiçek, yeşil siyahlılara Sultangazispor karşılaşmasında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.