19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor hakemi geçemedi: 0-1

Spor 12.03.2018 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor hakemi geçemedi: 0-1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Çayırovaspor, kent derbisinde konuk ettiği Belediye Derince’ye tek golle yenildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Çayırovaspor, kent derbisinde konuk ettiği Belediye Derince’ye tek golle yenildi. Play-Out’a (baraj maçı) kalmamak için mutlak kazanması gereken yeşil-siyahlı ekip, ilk yarıda Ramazan’ın kafa vuruşunda net bir gol fırsatını değerlendiremedi. Rakibin en tehlikeli atağı 33’de yaşandı. Derinceli oyuncunun yüzde yüzlük gol pozisyonunu üst üste iki hamlesiyle engelleyen tecrübeli eldiven Engin kalesinde devleşti. 44’de hakem skandalı yaşandı. Rakibin ofsayttan bulduğu golü maçın hakemi Atakan Kozik geçerli saydı ve ilk yarı rakibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Derinceli oyuncular neredeyse her pozisyonda sakatlanma bahanesiyle kendilerine yere attılar. Maçı geren ve bunda da başarılı olan Derinceli oyuncular sürekli hakemli oynarken,  bu devrede net pozisyonlar bulamayan ekibimiz Çayırovaspor, hakem Atakan Kozik’in kötü yönetiminin de etkisiyle rakibine 1-0 yenildi. FARK 4’E ÇIKTI Belediye Derince’ye yenilen Çayırovaspor kesin olmamakla birlikte Play-Out maçı oynayacak. Rakibinin 4 puan gerisine düşen yeşil-siyahlıların ligde kalması için, Amatör Süper Lig Play-Off’un lideri ya da ikincisiyle oynayacağı baraj maçını kazanması gerekiyor.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Çayırovaspor, kent derbisinde konuk ettiği Belediye Derince’ye tek golle yenildi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Çayırovaspor, kent derbisinde konuk ettiği Belediye Derince’ye tek golle yenildi. Play-Out’a (baraj maçı) kalmamak için mutlak kazanması gereken yeşil-siyahlı ekip, ilk yarıda Ramazan’ın kafa vuruşunda net bir gol fırsatını değerlendiremedi. Rakibin en tehlikeli atağı 33’de yaşandı. Derinceli oyuncunun yüzde yüzlük gol pozisyonunu üst üste iki hamlesiyle engelleyen tecrübeli eldiven Engin kalesinde devleşti. 44’de hakem skandalı yaşandı. Rakibin ofsayttan bulduğu golü maçın hakemi Atakan Kozik geçerli saydı ve ilk yarı rakibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Derinceli oyuncular neredeyse her pozisyonda sakatlanma bahanesiyle kendilerine yere attılar. Maçı geren ve bunda da başarılı olan Derinceli oyuncular sürekli hakemli oynarken,  bu devrede net pozisyonlar bulamayan ekibimiz Çayırovaspor, hakem Atakan Kozik’in kötü yönetiminin de etkisiyle rakibine 1-0 yenildi.

FARK 4’E ÇIKTI

Belediye Derince’ye yenilen Çayırovaspor kesin olmamakla birlikte Play-Out maçı oynayacak. Rakibinin 4 puan gerisine düşen yeşil-siyahlıların ligde kalması için, Amatör Süper Lig Play-Off’un lideri ya da ikincisiyle oynayacağı baraj maçını kazanması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.