19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor hayata döndü 2-0

Spor 28.11.2017 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor hayata döndü 2-0

ÇAYIROVASPOR EROL ÇAĞLIN YÖNETİMİNDE İLK MAÇINDA 3 PUANA UZANDI

Çayırovaspor kötü gidişe Havran Fatih Belediyespor karşısında ‘dur’ dedi. Teknik Direktör Erol Çağlın yönetiminde ilk maçına çıkan yeşil siyahlılar, puansız rakibini Serhat Görmen ve Tayfun’un golleriyle 2-0 yenerek 3 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı. BAL 9.Grup temsilcimiz Çayırovaspor, grubundaki 9.maçında sahasında konuk ettiği Havran Fatih Belediyespor’u 2-0 yenerek nefes aldı. Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanan mücadelenin başlama düdüğü ile birlikte oyunu rakip yarı sahaya yıkan Çayırovaspor, sağlı sollu ataklarla Havran kalesini abluka altına aldı. Dakikalar 29’u gösterdiği sağ kanattan gelişen atakta Tayfun’un güzel ortasında ön direkte güzel bir plase vuruşu yapan Serhat Görmen, Çayırovaspor’u 1-0 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü ele alan yeşil siyahlılar, Serhat Görmen ve Uğurcan ile farkı arttırma çabaları sonuç kalınca ilk yarı 1-0’lık skorla tamamlandı. KIRILMA ANI 52.DAKİDA Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip daha etkili başlayan taraf oldu. 52.dakikada golle burun buruna gelen Balıkesir temsilcisi, bu fırsatı cömertçe harcadı. Bu pozisyondan yalnızca 1 dakika sonra gelişen Çayırovaspor atağında ilk golün asistini yapan Tayfun Keskinoğlu’nun yine sağ kanattan yaptığı orta savunmaya çarparak ağlarla buluştu:2-0 Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyunun kontrolünü elinde bulunduran Erol Çağlın’ın öğrencileri, net fırsatlardan faydalanamadı ve mücadele Çayırovaspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Çayırovaspor gelecek hafta deplasmanda Çiğli Belediyespor ile karşılaşacak.
ÇAYIROVASPOR EROL ÇAĞLIN YÖNETİMİNDE İLK MAÇINDA 3 PUANA UZANDI

Çayırovaspor kötü gidişe Havran Fatih Belediyespor karşısında ‘dur’ dedi. Teknik Direktör Erol Çağlın yönetiminde ilk maçına çıkan yeşil siyahlılar, puansız rakibini Serhat Görmen ve Tayfun’un golleriyle 2-0 yenerek 3 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.

BAL 9.Grup temsilcimiz Çayırovaspor, grubundaki 9.maçında sahasında konuk ettiği Havran Fatih Belediyespor’u 2-0 yenerek nefes aldı. Çayırova Kuştepe Stadı’nda oynanan mücadelenin başlama düdüğü ile birlikte oyunu rakip yarı sahaya yıkan Çayırovaspor, sağlı sollu ataklarla Havran kalesini abluka altına aldı. Dakikalar 29’u gösterdiği sağ kanattan gelişen atakta Tayfun’un güzel ortasında ön direkte güzel bir plase vuruşu yapan Serhat Görmen, Çayırovaspor’u 1-0 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü ele alan yeşil siyahlılar, Serhat Görmen ve Uğurcan ile farkı arttırma çabaları sonuç kalınca ilk yarı 1-0’lık skorla tamamlandı.

KIRILMA ANI 52.DAKİDA

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip daha etkili başlayan taraf oldu. 52.dakikada golle burun buruna gelen Balıkesir temsilcisi, bu fırsatı cömertçe harcadı. Bu pozisyondan yalnızca 1 dakika sonra gelişen Çayırovaspor atağında ilk golün asistini yapan Tayfun Keskinoğlu’nun yine sağ kanattan yaptığı orta savunmaya çarparak ağlarla buluştu:2-0 Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyunun kontrolünü elinde bulunduran Erol Çağlın’ın öğrencileri, net fırsatlardan faydalanamadı ve mücadele Çayırovaspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Çayırovaspor gelecek hafta deplasmanda Çiğli Belediyespor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.