Çayırovaspor ilkleri yaşadı

Spor 14.12.2015 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor ilkleri yaşadı

Gölcük deplasmanında 14.hafta karşılaşmasına çıkan Çayırovaspor ligde bulunduğu konumun verdiği rahatlıkla adeta macera yaşıyor.

Bu sezon ilk kez İdris ilk onbir de yer almazken Güney ve Tayfun’da yedek kulübesinde oturan isimle olarak dikkat çekti. Çayırovaspor yine bu sezon ilk kez ilk 45 dakika içinde kalesinde 2 gol görürken yine ilk defa ilk yarıyı mağlup olarak kapadı. Sahaya Engin, Oğuzhan, Nihat, Kutay, Fatih, Serhat, Ömer, Ahmet, Erkam, Muammer ve Bora onbiri ile çıkan Çayırovaspor maçın hemen başında 1-0 geriye düştü. Bora’nın görülmeye değer kafa vuruşu ile beraberliği yakalayan Çayırovaspor ilk yarının bitmesine dakikalar kala kalesinde gördüğü gol ile soyunma odasına 2-1 geri de girdi. İKİNCİ YARIDA ÖZÜNE DÖNDÜ İkinci yarıda top ve oyun kontrol yüzdesi yüksek bir oyun anlayışı ile sahaya çıkan Çayırovaspor, rakibine adeta top göstermedi. Sürekli olarak sayısı 20’yi geçen bir pas trafiği yapan Çayırovaspor ceza sahası içinde pozisyon üretmekte etkili olamadı. Ancak rakibini oyundan düşüren yeşil siyahlılar  oyuna Güney, İdris ve Talha’yı dahil etti. Fatih’in kullandığı korner atışında topu kontrol edemeyen kaleciyi af etmeyen Güney skora denge getirdi. Bu golden 10 dakika sonra bu kez ağları Erkam ile havalandıran Çayırovaspor karşılaşmada ilk kez öne geçti. Karşılaşmanın kapanış golüne imza atan İdris haftayı boş geçmedi ve Çayırovaspor bu zorlu deplasmandan 4-2 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.
Gölcük deplasmanında 14.hafta karşılaşmasına çıkan Çayırovaspor ligde bulunduğu konumun verdiği rahatlıkla adeta macera yaşıyor.

Bu sezon ilk kez İdris ilk onbir de yer almazken Güney ve Tayfun’da yedek kulübesinde oturan isimle olarak dikkat çekti. Çayırovaspor yine bu sezon ilk kez ilk 45 dakika içinde kalesinde 2 gol görürken yine ilk defa ilk yarıyı mağlup olarak kapadı.

Sahaya Engin, Oğuzhan, Nihat, Kutay, Fatih, Serhat, Ömer, Ahmet, Erkam, Muammer ve Bora onbiri ile çıkan Çayırovaspor maçın hemen başında 1-0 geriye düştü. Bora’nın görülmeye değer kafa vuruşu ile beraberliği yakalayan Çayırovaspor ilk yarının bitmesine dakikalar kala kalesinde gördüğü gol ile soyunma odasına 2-1 geri de girdi.

İKİNCİ YARIDA ÖZÜNE DÖNDÜ

İkinci yarıda top ve oyun kontrol yüzdesi yüksek bir oyun anlayışı ile sahaya çıkan Çayırovaspor, rakibine adeta top göstermedi. Sürekli olarak sayısı 20’yi geçen bir pas trafiği yapan Çayırovaspor ceza sahası içinde pozisyon üretmekte etkili olamadı. Ancak rakibini oyundan düşüren yeşil siyahlılar  oyuna Güney, İdris ve Talha’yı dahil etti. Fatih’in kullandığı korner atışında topu kontrol edemeyen kaleciyi af etmeyen Güney skora denge getirdi. Bu golden 10 dakika sonra bu kez ağları Erkam ile havalandıran Çayırovaspor karşılaşmada ilk kez öne geçti. Karşılaşmanın kapanış golüne imza atan İdris haftayı boş geçmedi ve Çayırovaspor bu zorlu deplasmandan 4-2 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.