19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor Kendine Geldi 2-1

Spor 29.10.2017 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor Kendine Geldi 2-1

Bu sezon kendi sahasında henüz galibiyet sevinci yaşayamayan, iki haftadır 3 puana hasret Çayırovaspor nihayet şeytanın bacağını kırdı. Balıkesir Temsilcisi Balyaspor'u 2-1 ile geçen Çayırovaspor bu sezon evinde ilk galibiyetini kazandı.

Alaşehirspor ve B.Yeşilovaspor mağlubiyetlerinin ardından büyük bir moral bozukluğu süreci yaşayan Çayırovaspor, Kuştepe Stadı'nda Balıkesir Temsilcisi Balyaspor'u ağırladı. Karşılaşmaya baskılı bir futbol anlayışı ile başlayan Bölgesel Amatör Lig 9.Grup Temsilcimiz rakibine ilk 15.dakika nefes alacak fırsatı dahi vermedi. 17.dakikada ise rakibin ceza sahası içinde yaptığı tehlikeli harekete maçın orta hakemi Çayırovaspor lehine çift vuruş verdi. Topun başına geçen Ekrem baraj ve kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturdu. Fatih Karagülle, Serhat Görmen, Tayfun ve Erkam ile defalarca gol pozisyonları bulan Çayırovaspor soyunma odasına tek gollük avantajla girdi. RAKİP BERABERLİK GOLÜNÜ BULDU İkinci yarıda Balıkesir Temsilcisi beraberlik golünü bulmak adına daha çok topa ve oyuna hakim olma isteği ile sahaya çıktı. Çayırovaspor rakibin baskısına karşılık verecek kontraataklar geliştirsede bir türlü ikinci golü bulma şansını yakalayamadı. Dakikalar 53'ü gösterirken Çayırovaspor ceza sahası önüne kalabalık bir şekilde gelen Balyaspor golü buldu ve skora denge geldi. Çayırovaspor'un bu zorlu karşılaşmasını izleyen futbolseverler, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular bu maçıda kazanamayacakları düşüncesi ile moralleri bozulsada sahneye Serhat Gezginci çıktı. Ceza sahası çizgisi üzerinde topu önünde bulan Serhat düzgün ve sert bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktadan ağlarla buluşturdu ve takımını tekrar öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Çayırovaspor evinde 3 puan alarak haftayı kapattı. Geçtiğimiz sezon sakatlanarak uzun bir süre tedavi gören Oğuzhan Saraç bugün maçın90.dakikasında karşılaşmaya dahil oldu. TOPLU SONUÇLAR Çiğli Belediyespor 1 - 0 Havran Fatih Belediyespor Yunus Emre Belediyespor 0 - 0 Belediye Derincespor Modafenspor 3 - 2 Şile Yıldızspor Forma Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 1 Somaspor Çayırovaspor 2 - 1 Balya Belediyespor Kartalspor 1 - 0 Bornova Yeşilova                                  
Bu sezon kendi sahasında henüz galibiyet sevinci yaşayamayan, iki haftadır 3 puana hasret Çayırovaspor nihayet şeytanın bacağını kırdı. Balıkesir Temsilcisi Balyaspor'u 2-1 ile geçen Çayırovaspor bu sezon evinde ilk galibiyetini kazandı.

Alaşehirspor ve B.Yeşilovaspor mağlubiyetlerinin ardından büyük bir moral bozukluğu süreci yaşayan Çayırovaspor, Kuştepe Stadı'nda Balıkesir Temsilcisi Balyaspor'u ağırladı. Karşılaşmaya baskılı bir futbol anlayışı ile başlayan Bölgesel Amatör Lig 9.Grup Temsilcimiz rakibine ilk 15.dakika nefes alacak fırsatı dahi vermedi. 17.dakikada ise rakibin ceza sahası içinde yaptığı tehlikeli harekete maçın orta hakemi Çayırovaspor lehine çift vuruş verdi. Topun başına geçen Ekrem baraj ve kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturdu. Fatih Karagülle, Serhat Görmen, Tayfun ve Erkam ile defalarca gol pozisyonları bulan Çayırovaspor soyunma odasına tek gollük avantajla girdi.

RAKİP BERABERLİK GOLÜNÜ BULDU

İkinci yarıda Balıkesir Temsilcisi beraberlik golünü bulmak adına daha çok topa ve oyuna hakim olma isteği ile sahaya çıktı. Çayırovaspor rakibin baskısına karşılık verecek kontraataklar geliştirsede bir türlü ikinci golü bulma şansını yakalayamadı. Dakikalar 53'ü gösterirken Çayırovaspor ceza sahası önüne kalabalık bir şekilde gelen Balyaspor golü buldu ve skora denge geldi. Çayırovaspor'un bu zorlu karşılaşmasını izleyen futbolseverler, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular bu maçıda kazanamayacakları düşüncesi ile moralleri bozulsada sahneye Serhat Gezginci çıktı. Ceza sahası çizgisi üzerinde topu önünde bulan Serhat düzgün ve sert bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktadan ağlarla buluşturdu ve takımını tekrar öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Çayırovaspor evinde 3 puan alarak haftayı kapattı. Geçtiğimiz sezon sakatlanarak uzun bir süre tedavi gören Oğuzhan Saraç bugün maçın90.dakikasında karşılaşmaya dahil oldu.

TOPLU SONUÇLAR

Çiğli Belediyespor 1 - 0 Havran Fatih Belediyespor
Yunus Emre Belediyespor 0 - 0 Belediye Derincespor
Modafenspor 3 - 2 Şile Yıldızspor Forma
Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 1 Somaspor
Çayırovaspor 2 - 1 Balya Belediyespor
Kartalspor 1 - 0 Bornova Yeşilova

                     

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.