Çayırovaspor SİLDİ SÜPÜRDÜ

Çayırova 29.07.2015 - 22:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor SİLDİ SÜPÜRDÜ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF)’nun her yıl düzenlediği kupa töreni bu akşam gerçekleşti. Çayırovaspor 6 kategoride kazandığı lig şampiyonluğu ve kupalarla törene damgasını vurdu.

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Turan, Ramazan Battal, Muhammed Güllüce ve Abbas Sır’ında yer aldığı kupa töreninde ayrıca önceki dönem Çayırovaspor  Başkan vekili Şevket Külte ile alt yapı sorumlusu Yusuf Yılmazer’de kayıldı. Altyapı kategorilerinde şampiyon olan 6 takımın ödüllerinin yanısıra Çayırovaspor Eski Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç’a 30 yıldır amatör futbola verdiği destekden dolayı plaket verildi. Kocaeli’nin futbol tarihinde ilk kez U-17 Türkiye Şampiyonu olan ayrıca en çok lig şampiyonluğu kazanan Çayırovaspor’un özel ödülünü ise Yeni Dönem Başkanı Murat Gültekin aldı. AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ Kokteyl programı ile başlayan kupa töreni KASKF Başkanı Murat Aydın’ın açılış ve selamla konuşması ile başladı. Murat Aydın konuşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na teşekkür ederek sözlerini devam ettirdi; “Amatör kulüplere yaptığı malzeme yardımı ve tesisleşme hamlesinden ötürü Başkanımıza KASKF olarak şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi. KARAOSMANOĞLU “DERDİMİZ AHLAKLI GÜZEL İNSANLAR YETİŞTİRMEK” Başkan Karaosmanoğlu, ''Amatör spor kulüplerimiz aynı zamanda eğitim yuvası olmalıdır. Gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak olan spor ve bunun vasıtası da amatör spor kulüplerimizdir. Gençlerimizi hayata en güzel şekilde hazırlamalısınız. Fidelik olarak gördüğümüz amatör spor kulüplerimizi destekliyoruz. Tesisleşmede öncüyüz, amatör spor kulüplerimize malzeme desteği veriyoruz. Sporu Kocaeli'de tabana yaymak istiyoruz. Kocaeli artık şampiyonlar yetiştiren bir kent oldu'' şeklinde konuştu. ÇAKIR AİLESİDE ÖZEL ÖDÜL ALDI Törende Gebzespor’un zor günlerinde kulübe verdiğği destekten dolayı Gebzespor Kulüp başkanı İlker Çakır ve Engelli gençlerin spor yapmalarına gösterdiği katkıdan dolayı eşi Serap Çakır’a özel ödül verildi.  Kategorilerde şampiyon olan diğer bölge temsilcilerimizden Darıca G.B, Gebzespor, Beylikbağıspor, Çayırova Gümüşspor,  Sultanorhanspor, Karadenizspor ve Dilovası belediyespor’da kupalarını alan temsilcilerimiz oldu. Törende Eski KASKF Başkanı Rafet Kırgız’da onur konuğu olarak yerini alan isimler arasındaydı.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF)’nun her yıl düzenlediği kupa töreni bu akşam gerçekleşti. Çayırovaspor 6 kategoride kazandığı lig şampiyonluğu ve kupalarla törene damgasını vurdu.

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Turan, Ramazan Battal, Muhammed Güllüce ve Abbas Sır’ında yer aldığı kupa töreninde ayrıca önceki dönem Çayırovaspor  Başkan vekili Şevket Külte ile alt yapı sorumlusu Yusuf Yılmazer’de kayıldı. Altyapı kategorilerinde şampiyon olan 6 takımın ödüllerinin yanısıra Çayırovaspor Eski Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç’a 30 yıldır amatör futbola verdiği destekden dolayı plaket verildi. Kocaeli’nin futbol tarihinde ilk kez U-17 Türkiye Şampiyonu olan ayrıca en çok lig şampiyonluğu kazanan Çayırovaspor’un özel ödülünü ise Yeni Dönem Başkanı Murat Gültekin aldı.

AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ

Kokteyl programı ile başlayan kupa töreni KASKF Başkanı Murat Aydın’ın açılış ve selamla konuşması ile başladı. Murat Aydın konuşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na teşekkür ederek sözlerini devam ettirdi; “Amatör kulüplere yaptığı malzeme yardımı ve tesisleşme hamlesinden ötürü Başkanımıza KASKF olarak şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

KARAOSMANOĞLU “DERDİMİZ AHLAKLI GÜZEL İNSANLAR YETİŞTİRMEK”

Başkan Karaosmanoğlu, ''Amatör spor kulüplerimiz aynı zamanda eğitim yuvası olmalıdır. Gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak olan spor ve bunun vasıtası da amatör spor kulüplerimizdir. Gençlerimizi hayata en güzel şekilde hazırlamalısınız. Fidelik olarak gördüğümüz amatör spor kulüplerimizi destekliyoruz. Tesisleşmede öncüyüz, amatör spor kulüplerimize malzeme desteği veriyoruz. Sporu Kocaeli'de tabana yaymak istiyoruz. Kocaeli artık şampiyonlar yetiştiren bir kent oldu'' şeklinde konuştu.

ÇAKIR AİLESİDE ÖZEL ÖDÜL ALDI

Törende Gebzespor’un zor günlerinde kulübe verdiğği destekten dolayı Gebzespor Kulüp başkanı İlker Çakır ve Engelli gençlerin spor yapmalarına gösterdiği katkıdan dolayı eşi Serap Çakır’a özel ödül verildi.  Kategorilerde şampiyon olan diğer bölge temsilcilerimizden Darıca G.B, Gebzespor, Beylikbağıspor, Çayırova Gümüşspor,  Sultanorhanspor, Karadenizspor ve Dilovası belediyespor’da kupalarını alan temsilcilerimiz oldu. Törende Eski KASKF Başkanı Rafet Kırgız’da onur konuğu olarak yerini alan isimler arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.