19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırovaspor sonradan açıldı 2-0

Spor 15.03.2017 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor sonradan açıldı 2-0

  1.Küme U-19 Play-Off Ligi’nde mücadele eden Çayırovaspor, ilk maçına 3 puanla başladı. Dün akşam Kuştepe Stadı’nda konuk ettiği Arapçeşmespor’u Cafer Yılmaz’ın golleriyle 2-0 yenen Çayırovaspor, kazanmasını bildi. Tutuk bir futbol sergileyen Çayırovaspor U-19 takımı, büyük bölümü golsüz eşitlikle giden maçın kilidini Cafer’in 80.dakikadaki penaltı golüyle açtı. Skor üstünlüğünü ele alan Çayırovaspor’da Cafer Yılmaz 86.dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. RAKİP GÜNEŞSPOR Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Çayırovaspor U-19 takımı, gruptaki ikinci maçında şampiyonluk yolundaki en ciddi rakiplerinden K.Güneşspor ile karşılaşacak. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda 17 Mart Cuma günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.  

 

1.Küme U-19 Play-Off Ligi’nde mücadele eden Çayırovaspor, ilk maçına 3 puanla başladı. Dün akşam Kuştepe Stadı’nda konuk ettiği Arapçeşmespor’u Cafer Yılmaz’ın golleriyle 2-0 yenen Çayırovaspor, kazanmasını bildi. Tutuk bir futbol sergileyen Çayırovaspor U-19 takımı, büyük bölümü golsüz eşitlikle giden maçın kilidini Cafer’in 80.dakikadaki penaltı golüyle açtı. Skor üstünlüğünü ele alan Çayırovaspor’da Cafer Yılmaz 86.dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

RAKİP GÜNEŞSPOR

Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Çayırovaspor U-19 takımı, gruptaki ikinci maçında şampiyonluk yolundaki en ciddi rakiplerinden K.Güneşspor ile karşılaşacak. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda 17 Mart Cuma günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.