GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırovaspor sürpriz peşinde

Spor 19.10.2018 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırovaspor sürpriz peşinde

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta sezona iyi başlayamayan ve 4.hafta itibariyle ilk puanını geçen G.Osmanpaşa karşısında alan temsilcimiz Çayırovaspor, ligin 5.haftasında Pazar günü kent derbisinde Belediye Derincespor’un konuğu olacak. 3 maçta 9 puan toplayarak yoluna kayıpsız devam eden formda rakibi karşısında sürpriz yapmak isteyen Erol Çağlın’ın öğrencileri, bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor. AKA İHTİYAÇ OLMASI HALİNDE… Yeşil siyahlılarda sakatlığı bulunan Murat Tan’ın bu maçta forma giyemeyeceği açıklanırken, sakatlığını devam eden Aka’nın da maça yedek kulübesinde başlaması, ihtiyaç olması halinde oyuna ikinci yarıda alınması bekleniyor. Derince Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi Sakarya bölgesi hakemi Bahadır İleri yönetecek.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta sezona iyi başlayamayan ve 4.hafta itibariyle ilk puanını geçen G.Osmanpaşa karşısında alan temsilcimiz Çayırovaspor, ligin 5.haftasında Pazar günü kent derbisinde Belediye Derincespor’un konuğu olacak. 3 maçta 9 puan toplayarak yoluna kayıpsız devam eden formda rakibi karşısında sürpriz yapmak isteyen Erol Çağlın’ın öğrencileri, bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyor.

AKA İHTİYAÇ OLMASI HALİNDE…

Yeşil siyahlılarda sakatlığı bulunan Murat Tan’ın bu maçta forma giyemeyeceği açıklanırken, sakatlığını devam eden Aka’nın da maça yedek kulübesinde başlaması, ihtiyaç olması halinde oyuna ikinci yarıda alınması bekleniyor. Derince Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Mücadeleyi Sakarya bölgesi hakemi Bahadır İleri yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.