Çayırovasporlu futbolcular, "Hepimiz polisiz"

Spor 14.12.2016 - 18:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovasporlu futbolcular, "Hepimiz polisiz"

İstanbul'da gerçekleşen hain saldırının ardından Çayırovaspor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcular Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş'e giderek polis teşkilatına taziyede bulundu.

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Teknik Ekip, ve futbolcular Çayıro İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş'i makamında ziyaret etti. Hain terör saldırısında şehit olan polis memurları için Emniyet Müdürü Güneş nezdinde başsağlığı dileklerini belirten Kulüp Başkanı Gültekin, "Polislerimizin şehit olması bizleri üzmüştür. Ancak biz ölmekle bitmeyiz. Kulübümüzde yönetim olarak teknik ekip olarak ve futbolcu kadromuzla her zaman hazır polisler gibiyiz. Sözkonusu vatansa gerisi tefarruattır. Türk milleti öldükçe çoğalan bir millettir. Askerimize ve polisimize yönelik yapılan han saldırıyı kınıyor şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."dedi. KİŞİSELE DÖNÜŞTÜ Çayırovaspor Kulübünün bu ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, "Bir insan  kişisel işleri ile ilgilenmekte öncelikli davranır. Bu tür terör olaylarında devlet var, polis var, asker var diye konuşur. Artık durum öyle bir noktaya geldi ki bu terör her Türk insanının öncelikli olarak kişisel işidir. Devlet, polis terör olayları karşısında bir binanın temel direkleri gibidir. Ama bundan sonra herkes bu binanın da tuğlaları gibi hareket etmelidir. Türk Milleti bir kez daha mücadele vererek bu terçrün kökünü elbirliği ile kazıyacak tecrübeye sahiptir."dedi. HABER: Adnan AYVAZ        
İstanbul'da gerçekleşen hain saldırının ardından Çayırovaspor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcular Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş'e giderek polis teşkilatına taziyede bulundu.

Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Teknik Ekip, ve futbolcular Çayıro İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş'i makamında ziyaret etti. Hain terör saldırısında şehit olan polis memurları için Emniyet Müdürü Güneş nezdinde başsağlığı dileklerini belirten Kulüp Başkanı Gültekin, "Polislerimizin şehit olması bizleri üzmüştür. Ancak biz ölmekle bitmeyiz. Kulübümüzde yönetim olarak teknik ekip olarak ve futbolcu kadromuzla her zaman hazır polisler gibiyiz. Sözkonusu vatansa gerisi tefarruattır. Türk milleti öldükçe çoğalan bir millettir. Askerimize ve polisimize yönelik yapılan han saldırıyı kınıyor şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."dedi.

KİŞİSELE DÖNÜŞTÜ

Çayırovaspor Kulübünün bu ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, "Bir insan  kişisel işleri ile ilgilenmekte öncelikli davranır. Bu tür terör olaylarında devlet var, polis var, asker var diye konuşur. Artık durum öyle bir noktaya geldi ki bu terör her Türk insanının öncelikli olarak kişisel işidir. Devlet, polis terör olayları karşısında bir binanın temel direkleri gibidir. Ama bundan sonra herkes bu binanın da tuğlaları gibi hareket etmelidir. Türk Milleti bir kez daha mücadele vererek bu terçrün kökünü elbirliği ile kazıyacak tecrübeye sahiptir."dedi.

HABER: Adnan AYVAZ

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.