Cebeci Sahili yaza hazırlanıyor

Kocaeli 02.05.2016 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cebeci Sahili yaza hazırlanıyor

Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabında çalışmalar sürdürülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor.   YAZA HAZIR OLACAK Yürüyüş yolu baskı beton çalışmalarının sürdüğü çalışmalar kapsamında yürüyüş yolu aydınlatma tesisat çalışmalarına da başlandı. WC döşeme çatı ve duvar çalışmaları yapılan projede, çalışmalar tüm hızıyla ve titizlikle sürdürülüyor. Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabının yüzde 90’ı tamamlanmış durumda, mayıs ayı sonlarında tamamlanması planlanan proje yaz aylarında tatilcilerin gönül rahatlığıyla zaman geçirebileceği, sosyal donatı ve sahil düzenlemesiyle Cebeci Sahiline renk katan bir güzellikte inşa ediliyor.   BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILIYOR Cebeci Sahili 3. Etap’ta; 500 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, soyunma kabinleri, bay ve bayan WC, duşlar, 5 adet kamelya, çocuk oyun grupları bulunacak. Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nı genişletmek amacıyla yapılan çalışma ile 3. etabın da tamamlanmasıyla vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girebileceği, çocuk oyun grupları ve kamelyalarla güzel bir dinlence ve tatil yeri oluşturulacak.   HER TÜRLÜ İMKÂN VAR Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Cebeci Sahili’ndeki Mavi Bayraklı Halk Plajı, vatandaşların yaz aylarında sıklıkla uğradıkları bir mekan. Her türlü imkânın bulunduğu plajda KOSKEM tarafından boğulma vakalarına da anında müdahale ediliyor. Ekiplerin yaz dönemi boyunca cankurtaranlık hizmeti verdiği plaj standartlara uygun tüm donatılara sahip bir şekilde hizmete hazırlanıyor.
Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabında çalışmalar sürdürülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor.

 

YAZA HAZIR OLACAK

Yürüyüş yolu baskı beton çalışmalarının sürdüğü çalışmalar kapsamında yürüyüş yolu aydınlatma tesisat çalışmalarına da başlandı. WC döşeme çatı ve duvar çalışmaları yapılan projede, çalışmalar tüm hızıyla ve titizlikle sürdürülüyor. Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabının yüzde 90’ı tamamlanmış durumda, mayıs ayı sonlarında tamamlanması planlanan proje yaz aylarında tatilcilerin gönül rahatlığıyla zaman geçirebileceği, sosyal donatı ve sahil düzenlemesiyle Cebeci Sahiline renk katan bir güzellikte inşa ediliyor.

 

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILIYOR

Cebeci Sahili 3. Etap’ta; 500 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, soyunma kabinleri, bay ve bayan WC, duşlar, 5 adet kamelya, çocuk oyun grupları bulunacak. Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nı genişletmek amacıyla yapılan çalışma ile 3. etabın da tamamlanmasıyla vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girebileceği, çocuk oyun grupları ve kamelyalarla güzel bir dinlence ve tatil yeri oluşturulacak.

 

HER TÜRLÜ İMKÂN VAR

Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Cebeci Sahili’ndeki Mavi Bayraklı Halk Plajı, vatandaşların yaz aylarında sıklıkla uğradıkları bir mekan. Her türlü imkânın bulunduğu plajda KOSKEM tarafından boğulma vakalarına da anında müdahale ediliyor. Ekiplerin yaz dönemi boyunca cankurtaranlık hizmeti verdiği plaj standartlara uygun tüm donatılara sahip bir şekilde hizmete hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.