‘’CEFAYI ÇEKEN ONLAR, SEFAYI ÇEKEN BİZ’’

Spor 19.11.2015 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’CEFAYI ÇEKEN ONLAR, SEFAYI ÇEKEN BİZ’’

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, dünya şampiyonu olarak ülkemizi ve bölgemizi gururlandıran Eray Şamdan’ın kutlama gecesine katılarak önemli mesajlar verirken, Dünya Şampiyonu Eray’a 15 adet altın hediye etti.

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, dünya şampiyonu olan Eray Şamdan’ın Benzin Cafe’de düzenlenen kutlama gecesine katılarak Eray’ı tebrik ederken, önemli mesajlar vermekten de geri kalmadı. Şampiyonlukları sahiplenmenin kolay olduğunun altını çizen Başkan Çakır, önemli olanın şampiyonluğa giden yolda verilecek olan desteğin olduğunu vurguladı. Başkan Çakır şöyle konuştu: ‘’ ÇAKIR'DAN ERAY'A 15 ALTIN HEDİYESİ ‘’Eray kardeşimiz büyük başarıya imza atarak hepimizi gururlandırdı. Fakat benim bir sitemim var. Bu önemli başarıda cefayı çeken kişi hocamız Adnan Şamdan, sefayı çeken ise bizleriz. Şampiyonluklar geldikten sonra sahip çıkmak kolay. Burada önemli olan bir hedefe baş koyarken, sporcu kardeşlerimizin yanında olmak, onlara destek vermek önemli. Gebzespor’a başkanlık görevine başladığım günlerde bunu daha iyi anladım. Siyasi partilerimizin temsilcileri ya da devlet büyüklerimizin şampiyonluğu yakaladıktan sonra değil, şampiyonluğa giderken yanlarında olmasını diliyorum’’dedi. Öta yandan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Eray Şamdan’a 15 adet altın hediye ederek şampiyon sporcuyu ödüllendirdi.
Gebzespor Başkanı İlker Çakır, dünya şampiyonu olarak ülkemizi ve bölgemizi gururlandıran Eray Şamdan’ın kutlama gecesine katılarak önemli mesajlar verirken, Dünya Şampiyonu Eray’a 15 adet altın hediye etti.

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, dünya şampiyonu olan Eray Şamdan’ın Benzin Cafe’de düzenlenen kutlama gecesine katılarak Eray’ı tebrik ederken, önemli mesajlar vermekten de geri kalmadı. Şampiyonlukları sahiplenmenin kolay olduğunun altını çizen Başkan Çakır, önemli olanın şampiyonluğa giden yolda verilecek olan desteğin olduğunu vurguladı. Başkan Çakır şöyle konuştu: ‘’

ÇAKIR'DAN ERAY'A 15 ALTIN HEDİYESİ

‘’Eray kardeşimiz büyük başarıya imza atarak hepimizi gururlandırdı. Fakat benim bir sitemim var. Bu önemli başarıda cefayı çeken kişi hocamız Adnan Şamdan, sefayı çeken ise bizleriz. Şampiyonluklar geldikten sonra sahip çıkmak kolay. Burada önemli olan bir hedefe baş koyarken, sporcu kardeşlerimizin yanında olmak, onlara destek vermek önemli. Gebzespor’a başkanlık görevine başladığım günlerde bunu daha iyi anladım. Siyasi partilerimizin temsilcileri ya da devlet büyüklerimizin şampiyonluğu yakaladıktan sonra değil, şampiyonluğa giderken yanlarında olmasını diliyorum’’dedi. Öta yandan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Eray Şamdan’a 15 adet altın hediye ederek şampiyon sporcuyu ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.