19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇELİK: “ADİL BİR DÜZEN KURACAĞIZ”

Siyaset 24.12.2017 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇELİK: “ADİL BİR DÜZEN KURACAĞIZ”

Saadet Partisi İl divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Nurettin Çelik, “Bizler kurtuluşumuza vesile olacağına inandığımız çalışmalarımız, sadece kendimiz için değil; tüm insanlık alemi için yapıyoruz. Yıllardır dilimizden düşmeyen o meşhur sözü bir kez daha büyük bir inançla haykırıyorum. “Bizler yaşanan tüm zulümlere son verip adil bir düzen kuracağız.” dedi.

Saadet Partisi İl divan toplantısını gerçekleştirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan il Başkanı Nurettin Çelik, “Kocaeli’nde ve tüm Türkiye’de Saadet Partimizin teşkilatları dimdik ayakta. Doğru bildiğinden asla taviz vermeyen bu teşkilat, büyük bir vakar ve kararlılıkla yolunda yürümeye devam etmektedir. Duruşuna ve haklılığına, tarihin tanık olduğu bu teşkilatın gayretleri elbette ki zayi edilmeyecektir. Bizler kurtuluşumuza vesile olacağına inandığımız çalışmalarımız, sadece kendimiz için değil; tüm insanlık alemi için yapıyoruz. Yıllardır dilimizden düşmeyen o meşhur sözü bir kez daha büyük bir inançla haykırıyorum. CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ Bizler yani Saadet Partililer; gençlik kollarıyla, hanım kollarıyla kısacası tüm teşkilat mensuplarıyla canlı-kanlı bir surette varız. Bize karşı kör ve sağır kesilenlere inat tüm gücümüzle canla-başla çalışıyoruz. Geleceğe umutla bakarak partimizin hızla yükselişini izliyoruz. Çıkmaz sokakta yolunu kaybetmiş milletimize kurtuluş kapısının Saadet Partisi olduğunu hatırlatıyoruz. Şimdi sahaya inmenin tam vaktidir. Teşkilat mensupları olarak derdimizi ve davamızı bu millete anlatmak zorundayız. Eğer kendimizi net olarak ifade edersek bu millet Saadet Partimize koşacak ve kurtuluş kapısından içeri adımını atacaktır.” diye konuştu. MİLLİ GÖRÜŞ YÜKSELİYOR Saadet Partisi’nin yükselişe geçtiğinizi ifade eden Çelik, “Milli Görüş’ün ve onun tek temsilcisi olan Saadet Partisinin yükselişine mani olamazlar. Artık ok yaydan çıkmıştır. Burada hemen şunu da ifade etmek istiyorum. Sistemleri bozuk olanların kadro değiştirmekle vaziyetlerini kurtaracaklarını zannetmeleri büyük bir yanılgıdır. Bunların durumu bataklığa saplanıp çırpınmaktan başka bir şey yapmayan adamın durumundan farksızdır. Batış kaçınılmazdır. Biz onların da iyiliğini istiyoruz. Daha fazla çırpınmasınlar. Milli Görüş’e teslim olarak bu millete bir iyilik yapsınlar. Hem kendilerini hem de milleti kurtarmak için bir adım atsınlar.” dedi.
Saadet Partisi İl divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Nurettin Çelik, “Bizler kurtuluşumuza vesile olacağına inandığımız çalışmalarımız, sadece kendimiz için değil; tüm insanlık alemi için yapıyoruz. Yıllardır dilimizden düşmeyen o meşhur sözü bir kez daha büyük bir inançla haykırıyorum. “Bizler yaşanan tüm zulümlere son verip adil bir düzen kuracağız.” dedi.

Saadet Partisi İl divan toplantısını gerçekleştirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan il Başkanı Nurettin Çelik, “Kocaeli’nde ve tüm Türkiye’de Saadet Partimizin teşkilatları dimdik ayakta. Doğru bildiğinden asla taviz vermeyen bu teşkilat, büyük bir vakar ve kararlılıkla yolunda yürümeye devam etmektedir. Duruşuna ve haklılığına, tarihin tanık olduğu bu teşkilatın gayretleri elbette ki zayi edilmeyecektir. Bizler kurtuluşumuza vesile olacağına inandığımız çalışmalarımız, sadece kendimiz için değil; tüm insanlık alemi için yapıyoruz. Yıllardır dilimizden düşmeyen o meşhur sözü bir kez daha büyük bir inançla haykırıyorum.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Bizler yani Saadet Partililer; gençlik kollarıyla, hanım kollarıyla kısacası tüm teşkilat mensuplarıyla canlı-kanlı bir surette varız. Bize karşı kör ve sağır kesilenlere inat tüm gücümüzle canla-başla çalışıyoruz. Geleceğe umutla bakarak partimizin hızla yükselişini izliyoruz. Çıkmaz sokakta yolunu kaybetmiş milletimize kurtuluş kapısının Saadet Partisi olduğunu hatırlatıyoruz. Şimdi sahaya inmenin tam vaktidir. Teşkilat mensupları olarak derdimizi ve davamızı bu millete anlatmak zorundayız. Eğer kendimizi net olarak ifade edersek bu millet Saadet Partimize koşacak ve kurtuluş kapısından içeri adımını atacaktır.” diye konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞ YÜKSELİYOR

Saadet Partisi’nin yükselişe geçtiğinizi ifade eden Çelik, “Milli Görüş’ün ve onun tek temsilcisi olan Saadet Partisinin yükselişine mani olamazlar. Artık ok yaydan çıkmıştır. Burada hemen şunu da ifade etmek istiyorum. Sistemleri bozuk olanların kadro değiştirmekle vaziyetlerini kurtaracaklarını zannetmeleri büyük bir yanılgıdır. Bunların durumu bataklığa saplanıp çırpınmaktan başka bir şey yapmayan adamın durumundan farksızdır. Batış kaçınılmazdır. Biz onların da iyiliğini istiyoruz. Daha fazla çırpınmasınlar. Milli Görüş’e teslim olarak bu millete bir iyilik yapsınlar. Hem kendilerini hem de milleti kurtarmak için bir adım atsınlar.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.