19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çelik: “Sonuç Beklediğimiz Gibi Değil!”

Siyaset 25.06.2018 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çelik: “Sonuç Beklediğimiz Gibi Değil!”

SEÇİM SONUÇLARINI İL BİNASINDA TAKİP EDEN SP İL BAŞKANI NURETTİN ÇELİK SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin açıklanmasının ardından Saadet Partisi Kocaeli İl Nurettin Çelik, parti binasında açıklama yaptı. Çelik, “5 yılda bir defa millet konuşuyor millet değerlendirme yaptı. Sonuçlar parti olarak beklediğimiz gibi değil ama Saadet Partisi gönüllerin partisi” dedi. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin açıklanmasının ardından Saadet Partisi Kocaeli İl Nurettin Çelik, parti binasında açıklama yaptı. Vatandaşların sıkıntılarını düşürecek çalışmalarda bulunduklarına değinen Çelik, “ Sandıktaki sonuç bizi mutlu etmedi. Milletimiz bize muhalefet görevi veriyor. Taviz vermeden çalışmalara devam edeceğiz. Önümüzdeki günler yoğun. Toplantılara devam edeceğiz. Gelecekteki umutlarımızı yeşertmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte birleştirici dilimizi devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu. 13 BELEDİYEYİ KAYBEDECEKLER Çelik, “Derdimizi tam anlatamadık. Anlatabilseydik sandıklara bu şekilde yansımazdı. Bu seçimde dipdalga çıkmadı ama önümüzdeki seçimde çıkacak. İktidar açısından bakıldığında iktidarın gönlüne bu seçimde korku düştü. Attıkları adımların yanlış olduğunu biliyorlar. 13 belediyeyi de kaybedecekler. Biz kendi planımızı programımızı daha düzgün bir şekilde anlatmanın gayretini göstereceğiz. Bu seçimin gönüllerdeki galibi Saadet Partisi. Seçimden Saadet Partisi çıksaydı yarın farklı bir gün olacaktı. Bu nihayetinde secim savaş değil. Vatandaşa saygı gösterip, İktidarı takip edeceğiz” dedi.
SEÇİM SONUÇLARINI İL BİNASINDA TAKİP EDEN SP İL BAŞKANI NURETTİN ÇELİK SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin açıklanmasının ardından Saadet Partisi Kocaeli İl Nurettin Çelik, parti binasında açıklama yaptı. Çelik, “5 yılda bir defa millet konuşuyor millet değerlendirme yaptı. Sonuçlar parti olarak beklediğimiz gibi değil ama Saadet Partisi gönüllerin partisi” dedi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin açıklanmasının ardından Saadet Partisi Kocaeli İl Nurettin Çelik, parti binasında açıklama yaptı. Vatandaşların sıkıntılarını düşürecek çalışmalarda bulunduklarına değinen Çelik, “ Sandıktaki sonuç bizi mutlu etmedi. Milletimiz bize muhalefet görevi veriyor. Taviz vermeden çalışmalara devam edeceğiz. Önümüzdeki günler yoğun. Toplantılara devam edeceğiz. Gelecekteki umutlarımızı yeşertmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte birleştirici dilimizi devam ettireceğiz” açıklamasında bulundu.

13 BELEDİYEYİ KAYBEDECEKLER

Çelik, “Derdimizi tam anlatamadık. Anlatabilseydik sandıklara bu şekilde yansımazdı. Bu seçimde dipdalga çıkmadı ama önümüzdeki seçimde çıkacak. İktidar açısından bakıldığında iktidarın gönlüne bu seçimde korku düştü. Attıkları adımların yanlış olduğunu biliyorlar. 13 belediyeyi de kaybedecekler. Biz kendi planımızı programımızı daha düzgün bir şekilde anlatmanın gayretini göstereceğiz. Bu seçimin gönüllerdeki galibi Saadet Partisi. Seçimden Saadet Partisi çıksaydı yarın farklı bir gün olacaktı. Bu nihayetinde secim savaş değil. Vatandaşa saygı gösterip, İktidarı takip edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.