Çelik’ten anlamlı plaket

Çayırova 17.02.2016 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çelik’ten anlamlı plaket

Friterme Firması tarafından Hanife Soykan Ortaokulu’na kazandırılan Fen Laboratuvarı düzenlenen bir törenle öğrencilerin eğitimine sunuldu.

Fen Bilimleri Laboratuvarı’nın açılış törenine Friterme Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Hanife Soykan Okul Müdürü Mehmet Salih Haçkin, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Nuri Ayık, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasında konuşan Okul Müdürü Haçkin,” Konfiçyüs’ün duyduklarımı unuturum, gördüklerimi hatırlarım, yaptıklarımı anlarım sözü bizlerin burada açılışını yapacağımız ve deneyimsel öğrenmenin merkezi olan Fen Laboratuvarı’nın  ne denli önemli olduğunu gözler önüne serecektir. Mikroskobundan, projeksiyon makinesine kadar tüm donatımı Friterm Termik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Sayın Yönetim Kurulu başkanı Ali Metin Duruk’a ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi. EĞİTİME BÜTÇE AYIRMAK KAÇINILMAZIMIZDIR Okul Müdürü Haçkin’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Friterm Termik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk, “Bütçelerimizi oluştururken mutlaka eğitime de bütçe ayırımı yapıyoruz. Bu bizim kaçınılmazımızdır. Bu okullarda bizlerle birlikte çalışan arkadaşlarımızın çocukları da okuyor. Onların istihdamı dışında eğitimlerine katkı yapma konusunda önemle duruyoruz. Hanife Soykan Ortaokulu ayırdığımız eğitim bütçesinin önemli bir bölümünden katkı alıyor. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Bu bilimsel donatımlarda eğitim alan öğrencilerimizi gelecekte memleketimizin geleceği açısından da önemsiyoruz.”dedi.  ÇELİK’TEN PLAKET Kurdele kesim töreni ile açılan Fen Laboratuvarı’nda öğrenciler törene katılan davetlilere çalışmalarını ve örnek deneylerini sundular. Oldukça başarılı bir deney sonuçları sergileyen öğrenciler katılımcılardan da tam not aldılar. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik eğitime olan katkılarından dolayı Friterm Termik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk’a bir plaket verdi.
Friterme Firması tarafından Hanife Soykan Ortaokulu’na kazandırılan Fen Laboratuvarı düzenlenen bir törenle öğrencilerin eğitimine sunuldu.

Fen Bilimleri Laboratuvarı’nın açılış törenine Friterme Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Hanife Soykan Okul Müdürü Mehmet Salih Haçkin, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Nuri Ayık, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasında konuşan Okul Müdürü Haçkin,” Konfiçyüs’ün duyduklarımı unuturum, gördüklerimi hatırlarım, yaptıklarımı anlarım sözü bizlerin burada açılışını yapacağımız ve deneyimsel öğrenmenin merkezi olan Fen Laboratuvarı’nın  ne denli önemli olduğunu gözler önüne serecektir. Mikroskobundan, projeksiyon makinesine kadar tüm donatımı Friterm Termik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Sayın Yönetim Kurulu başkanı Ali Metin Duruk’a ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.

EĞİTİME BÜTÇE AYIRMAK KAÇINILMAZIMIZDIR

Okul Müdürü Haçkin’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Friterm Termik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk, “Bütçelerimizi oluştururken mutlaka eğitime de bütçe ayırımı yapıyoruz. Bu bizim kaçınılmazımızdır. Bu okullarda bizlerle birlikte çalışan arkadaşlarımızın çocukları da okuyor. Onların istihdamı dışında eğitimlerine katkı yapma konusunda önemle duruyoruz. Hanife Soykan Ortaokulu ayırdığımız eğitim bütçesinin önemli bir bölümünden katkı alıyor. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Bu bilimsel donatımlarda eğitim alan öğrencilerimizi gelecekte memleketimizin geleceği açısından da önemsiyoruz.”dedi.

 ÇELİK’TEN PLAKET

Kurdele kesim töreni ile açılan Fen Laboratuvarı’nda öğrenciler törene katılan davetlilere çalışmalarını ve örnek deneylerini sundular. Oldukça başarılı bir deney sonuçları sergileyen öğrenciler katılımcılardan da tam not aldılar. Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik eğitime olan katkılarından dolayı Friterm Termik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Duruk’a bir plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.