Cem Belevi Gebze’ye geliyor!

Gebze 04.12.2019 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cem Belevi Gebze’ye geliyor!

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, yeni yıla sayılı günler kala ay boyunca düzenleyeceği birbirinden renkli etkinliklerle 2020 heyecanını ziyaretçilerine erken yaşatmaya başlıyor. 29 Aralık’ta gerçekleşecek muhteşem yeni yıl konserinde Gebze Center AVM’nin konuğu ünlü şarkıcı Cem Belevi olacak… Gebze Center AVM, bu sene yeni yılı erken kutlamaya başlıyor. Her yaşa hitap eden etkinlikleri ile hem çocuklara hem de yetişkinlere 2020 coşkusunu hissettirecek birbirinden özel programlar düzenliyor.  Yetişkinlere özel, kış temalı çerçeve ve kış temalı seramik tabak tasarım atölyesi ile yılbaşı hediyeleri hazırlanırken çocuklar ise mutfak önlüğü tasarlama atölyesinde hem önlüklerini dikecek hem de el baskısı boyama ile tasarımını yapacak. Yine minik ziyaretçilere yönelik yeni nesil oyun hamuru Slime yapım atölyesi ve mutfak tepsisi tasarım atölyesi de bu ayın diğer eğlenceli aktivitelerinden olacak.  Çocukların sevdiği çizgi dizi kahramanı Aslan, bu ay Gebze Center AVM’nin konuğu olacak. Özel lisanslı gösterisi ile Aslan minik izleyicileriyle buluşacak. 29 Aralık 2019 tarihinde ise Gebze Center AVM muhteşem bir yeni yıl konserine ev sahipliği yapacak. Sevilen şarkıcı Cem Belevi en sevilen parçalarını Gebze Center AVM ziyaretçileri için seslendirecek.

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, yeni yıla sayılı günler kala ay boyunca düzenleyeceği birbirinden renkli etkinliklerle 2020 heyecanını ziyaretçilerine erken yaşatmaya başlıyor. 29 Aralık’ta gerçekleşecek muhteşem yeni yıl konserinde Gebze Center AVM’nin konuğu ünlü şarkıcı Cem Belevi olacak…

Gebze Center AVM, bu sene yeni yılı erken kutlamaya başlıyor. Her yaşa hitap eden etkinlikleri ile hem çocuklara hem de yetişkinlere 2020 coşkusunu hissettirecek birbirinden özel programlar düzenliyor.  Yetişkinlere özel, kış temalı çerçeve ve kış temalı seramik tabak tasarım atölyesi ile yılbaşı hediyeleri hazırlanırken çocuklar ise mutfak önlüğü tasarlama atölyesinde hem önlüklerini dikecek hem de el baskısı boyama ile tasarımını yapacak. Yine minik ziyaretçilere yönelik yeni nesil oyun hamuru Slime yapım atölyesi ve mutfak tepsisi tasarım atölyesi de bu ayın diğer eğlenceli aktivitelerinden olacak.  Çocukların sevdiği çizgi dizi kahramanı Aslan, bu ay Gebze Center AVM’nin konuğu olacak. Özel lisanslı gösterisi ile Aslan minik izleyicileriyle buluşacak. 29 Aralık 2019 tarihinde ise Gebze Center AVM muhteşem bir yeni yıl konserine ev sahipliği yapacak. Sevilen şarkıcı Cem Belevi en sevilen parçalarını Gebze Center AVM ziyaretçileri için seslendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.