Cemil Yaman'ın oğlu hastaneye kaldırıldı!

Kocaeli 08.06.2017 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cemil Yaman'ın oğlu hastaneye kaldırıldı!

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Muhammed Salih Yaman, Kocaeli Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Muhammed Salih Yaman,  Kocaeli Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Muhammed Salih Yaman'ın Tekirdağ'da futbol maçı sonrası soyunma odasında cam kesiği nedeniyle ameliyata alındığı, tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Operasyonun iyi geçtiğini, ancak kritik eşiğin henüz aşılamadığını edinilen bilgiler arasında. Milletvekili Cemil Yaman, ''Oğlumun yeniden sağlığına kavuşması için sürekli dua ediyorum. Herkesten oğlum için dua etmelerini bekliyorum" dedi. Hedef Gazetesi olarak Muhammed Salih Yaman'a geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. 

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Muhammed Salih Yaman, Kocaeli Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Muhammed Salih Yaman,  Kocaeli Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Muhammed Salih Yaman'ın Tekirdağ'da futbol maçı sonrası soyunma odasında cam kesiği nedeniyle ameliyata alındığı, tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Operasyonun iyi geçtiğini, ancak kritik eşiğin henüz aşılamadığını edinilen bilgiler arasında. Milletvekili Cemil Yaman, ''Oğlumun yeniden sağlığına kavuşması için sürekli dua ediyorum. Herkesten oğlum için dua etmelerini bekliyorum" dedi.

Hedef Gazetesi olarak Muhammed Salih Yaman'a geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.