Cemil Yaman Kampa Giriyor

Dilovası 11.11.2015 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cemil Yaman Kampa Giriyor

AK Parti'nin kampa gireceği tarih belli oldu. AK Parti, Ocak ayının ilk haftası Afyonkarahisar'da kampa girecek.

AK Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Afyonkarahisar'da 8- 10 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu, kampın açış konuşmasını 9 Ocak'ta yapacak. Davutoğlu, toplantıya ikinci kez başkanlık edecek. VEKİLLER, KURUCU ÜYELER KATILACAK Toplantıya 26. dönemde Meclis'te yer alan milletvekilleri, partinin kurucu üyeleri, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katılacak. HER ŞEY MASAYA YATIRILACAK Başbakan Davutoğlu, toplantıya katılan vekilleri dinleyerek, talepleri değerlendirecek. Toplantıda, başta Türkiye'nin iç politikası olmak üzere bölgedeki politikalar, ekonomi, milli birlik ve kardeşlik süreci, terörle mücadele ve dış politika olmak üzere pek çok konu ele alınacak.
AK Parti'nin kampa gireceği tarih belli oldu. AK Parti, Ocak ayının ilk haftası Afyonkarahisar'da kampa girecek.

AK Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Afyonkarahisar'da 8- 10 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu, kampın açış konuşmasını 9 Ocak'ta yapacak. Davutoğlu, toplantıya ikinci kez başkanlık edecek.

VEKİLLER, KURUCU ÜYELER KATILACAK

Toplantıya 26. dönemde Meclis'te yer alan milletvekilleri, partinin kurucu üyeleri, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katılacak.

HER ŞEY MASAYA YATIRILACAK

Başbakan Davutoğlu, toplantıya katılan vekilleri dinleyerek, talepleri değerlendirecek. Toplantıda, başta Türkiye'nin iç politikası olmak üzere bölgedeki politikalar, ekonomi, milli birlik ve kardeşlik süreci, terörle mücadele ve dış politika olmak üzere pek çok konu ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.