Cengiz Demir'den futbolculara gönderme:

Spor 06.05.2016 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cengiz Demir'den futbolculara gönderme:

Cengiz Demir'den futbolculara gönderme:

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, transferler ve gelecek sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dün akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına sonradan dahil olan ve transferler ile ilgili yönetime bilgi veren Cengiz Hoca, yeni yönetimin Gebzespor’a güç katacağına inandığını söyledi. İdari anlamda önemli adımların atıldığına dikkat çeken deneyimli teknik adam, ‘’Donanımlı ve başarıya odaklı bir yönetimimiz var. Gebzespor’da güzel işler oluyor. İnşallah bunun meyvaları alınacak’’dedi. ‘’BEKLENTİLERİN FARKINDALAR’’ Yapılan 5 transferle ilgili düşüncelerini paylaşan Cengiz Demir, ‘’Tüm yeni transferleimize Gebzespor’un hedefleri anlatıldı. Hepsi beklentilerin farkındalar. Şampiyonluğu elde edeceğimiz iyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Yeni sezonda heyecan veren bir Gebzespor olacak’’diyerek umut dolu mesajlar verdi. ‘’FUTBOLCUYA DAYALI SİSTEM OLMAYACAK’’ Yeni sezon için iç tüzük hazırladıklarını ve yönetim kurulunun da kabul etmesi halinde teknik ekip olarak önemli adımlar atacaklarının mesajını veren Demir, ‘’Gebzespor Kulübü’nde futbolcuya dayalı bir sistem kesinlikle olmayacak. Herkes bu büyük camiayı sahiplenip elini taşın altına koymalı. Gebzespor’da ‘ben yok, biz var’ sistemi geçerli olacak’’dedi.
Cengiz Demir'den futbolculara gönderme:

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, transferler ve gelecek sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dün akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına sonradan dahil olan ve transferler ile ilgili yönetime bilgi veren Cengiz Hoca, yeni yönetimin Gebzespor’a güç katacağına inandığını söyledi. İdari anlamda önemli adımların atıldığına dikkat çeken deneyimli teknik adam, ‘’Donanımlı ve başarıya odaklı bir yönetimimiz var. Gebzespor’da güzel işler oluyor. İnşallah bunun meyvaları alınacak’’dedi.

‘’BEKLENTİLERİN FARKINDALAR’’

Yapılan 5 transferle ilgili düşüncelerini paylaşan Cengiz Demir, ‘’Tüm yeni transferleimize Gebzespor’un hedefleri anlatıldı. Hepsi beklentilerin farkındalar. Şampiyonluğu elde edeceğimiz iyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Yeni sezonda heyecan veren bir Gebzespor olacak’’diyerek umut dolu mesajlar verdi.

‘’FUTBOLCUYA DAYALI SİSTEM OLMAYACAK’’

Yeni sezon için iç tüzük hazırladıklarını ve yönetim kurulunun da kabul etmesi halinde teknik ekip olarak önemli adımlar atacaklarının mesajını veren Demir, ‘’Gebzespor Kulübü’nde futbolcuya dayalı bir sistem kesinlikle olmayacak. Herkes bu büyük camiayı sahiplenip elini taşın altına koymalı. Gebzespor’da ‘ben yok, biz var’ sistemi geçerli olacak’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.