Cengiz Demir'den itiraf

Spor 16.03.2016 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cengiz Demir'den itiraf

Cengiz Demir'den itiraf

Güngörenspor’la sahasında 0-0 berabere kalan Gebzespor, ara vermeden Hereke Yıldızspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Dün saat 11:30’da yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Gebze Masterler’in düzenlemiş olduğu basın toplantısına katıldığı için idmana 15 dakika geç katılırken, Demir futbolcularından Hereke maçına konsantre olmalarını istedi. ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKMALIYIZ Kapalı oynayan takımlara karşı zorlandıklarını itiraf eden deneyimli teknik adam, ‘’Baskılı bir oyun neticesinde kazanamamak kötü. Maalesef gol yollarında etkili olamadık. Hücumdaki silahlarımızın da kötü gününde olmaları bu sonucu beraberinde getirdi. Önümüzde Hereke Yıldız maçı var. Bu maçtan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz’’ dedi.
Cengiz Demir'den itiraf

Güngörenspor’la sahasında 0-0 berabere kalan Gebzespor, ara vermeden Hereke Yıldızspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Dün saat 11:30’da yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Gebze Masterler’in düzenlemiş olduğu basın toplantısına katıldığı için idmana 15 dakika geç katılırken, Demir futbolcularından Hereke maçına konsantre olmalarını istedi.

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKMALIYIZ

Kapalı oynayan takımlara karşı zorlandıklarını itiraf eden deneyimli teknik adam, ‘’Baskılı bir oyun neticesinde kazanamamak kötü. Maalesef gol yollarında etkili olamadık. Hücumdaki silahlarımızın da kötü gününde olmaları bu sonucu beraberinde getirdi. Önümüzde Hereke Yıldız maçı var. Bu maçtan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.