19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cengiz Gürkan ameliyat oldu

Çayırova 18.10.2016 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cengiz Gürkan ameliyat oldu

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan ameliyat oldu. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan ameliyat oldu. Fatih Devlet Hastanesi'nde safra kesesinde ameliyat olan Gürkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve istirahat ettiği öğrenildi. Safra kesesinde taş ve kist olduğu belirlenen Gürkan'ın ameliyatla safra kesesinin alındığı belirtildi. DEMİRCİ ZİYARET ETTİ Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de ameliyat öncesi Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bizde Hedef Gazetesi olarak Gürkan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan ameliyat oldu.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan ameliyat oldu. Fatih Devlet Hastanesi'nde safra kesesinde ameliyat olan Gürkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve istirahat ettiği öğrenildi. Safra kesesinde taş ve kist olduğu belirlenen Gürkan'ın ameliyatla safra kesesinin alındığı belirtildi.

DEMİRCİ ZİYARET ETTİ

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de ameliyat öncesi Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bizde Hedef Gazetesi olarak Gürkan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.