Cengiz Topel’den Mekke’ye

Gebze 04.05.2016 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cengiz Topel’den Mekke’ye

İzmit-Trabzon seferleri dışında sivil uçuşların bir türlü gerçekleşemediği Cengiz Topel Havaalanı'ndan 10 Mayıs Salı günü sabahı saat 06.00’da Mekke’ye direkt uçuş gerçekleşecek.

Hennes Tur Firması yetkilileri,  10 Mayıs’ta Cengiz Topel’den Mekke’ye uçacak Umre kafilesinin 23 Mayıs’ta Mekke’den yine Topel’e döneceğini açıkladılar. 10 Mayıs sabahı Umre kafilesi, ihramlarını Cengiz Topel’de giyerek THY uçağına binebilecekler. SEMİNER DÜZENLENDİ Hennes Tour yöneticileri, Suudi Arabistan’a gidecek Umre yolcuları için hafta sonu bilgilendirme semineri düzenledi. Hennes Tour Genel Müdür Yardımcıları Adem Sevgi ve İhsan Taşkıran, katılımcılara uçuşla ilgili bilgi verdi, Umre sırasında yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Cengiz Topel Havaalanı’ndan ilk kez Mekke’ye uçuş yapılacağı için, ihram da ilk kez bu havaalanında giyilmiş olacak. Umre yolcuları, ihramlarını giyerek bu uçuşu gerçekleştirecek.
İzmit-Trabzon seferleri dışında sivil uçuşların bir türlü gerçekleşemediği Cengiz Topel Havaalanı'ndan 10 Mayıs Salı günü sabahı saat 06.00’da Mekke’ye direkt uçuş gerçekleşecek.

Hennes Tur Firması yetkilileri,  10 Mayıs’ta Cengiz Topel’den Mekke’ye uçacak Umre kafilesinin 23 Mayıs’ta Mekke’den yine Topel’e döneceğini açıkladılar. 10 Mayıs sabahı Umre kafilesi, ihramlarını Cengiz Topel’de giyerek THY uçağına binebilecekler.

SEMİNER DÜZENLENDİ

Hennes Tour yöneticileri, Suudi Arabistan’a gidecek Umre yolcuları için hafta sonu bilgilendirme semineri düzenledi. Hennes Tour Genel Müdür Yardımcıları Adem Sevgi ve İhsan Taşkıran, katılımcılara uçuşla ilgili bilgi verdi, Umre sırasında yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Cengiz Topel Havaalanı’ndan ilk kez Mekke’ye uçuş yapılacağı için, ihram da ilk kez bu havaalanında giyilmiş olacak. Umre yolcuları, ihramlarını giyerek bu uçuşu gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.