19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Center’da Yalçıntaş rüzgarı!

Gebze 10.06.2019 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Center’da Yalçıntaş rüzgarı!

Gebze Center, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte her yaştan ziyaretçilerine hitap edecek etkinliklerine hız veriyor. Gebze Center, vatandaşların tatilde eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Öğrencilerin verimli bir tatil geçirmeleri için gerçekleştirilecek Kaşık Kukla, Şeker, Saksı boyama ve çiçek dikme, Kuş kafesi boyama ve Kumlu Boyama Çocuk Atölyesi gibi eğlenceli etkinliklerin yanı sıra mini konserler de düzenlenecek. 14 Haziran Cuma günü saat 18.30’da sevilen şarkıcı İlyas Yalçıntaş, Gebzelilerle buluşacak. KARNE GETİRENE HEDİYE ÇEKİ "Karneni Getir Hediyeyi Kap" kampanyasında ise karnesini getiren ilk 100 öğrenci Penguen Kitap Evi’nden hediye çeki kazanacak. Haziran ayının bir diğer önemli etkinliği Babalar Günü’ne özel Ali Gültiken ve Fatih Doğan ile futbol söyleşisi düzenleyen Gebze Center, Babalar Günü’nü sürpriz hediyeli penaltı turnuvası ile taçlandıracak. Besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı İlyas Yalçıntaş da mini konser ve imza günü ile Haziran ayında Gebze Center AVM’nin konuğu olacak. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Gebze Center, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte her yaştan ziyaretçilerine hitap edecek etkinliklerine hız veriyor. Gebze Center, vatandaşların tatilde eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Öğrencilerin verimli bir tatil geçirmeleri için gerçekleştirilecek Kaşık Kukla, Şeker, Saksı boyama ve çiçek dikme, Kuş kafesi boyama ve Kumlu Boyama Çocuk Atölyesi gibi eğlenceli etkinliklerin yanı sıra mini konserler de düzenlenecek. 14 Haziran Cuma günü saat 18.30’da sevilen şarkıcı İlyas Yalçıntaş, Gebzelilerle buluşacak.

KARNE GETİRENE HEDİYE ÇEKİ

"Karneni Getir Hediyeyi Kap" kampanyasında ise karnesini getiren ilk 100 öğrenci Penguen Kitap Evi’nden hediye çeki kazanacak. Haziran ayının bir diğer önemli etkinliği Babalar Günü’ne özel Ali Gültiken ve Fatih Doğan ile futbol söyleşisi düzenleyen Gebze Center, Babalar Günü’nü sürpriz hediyeli penaltı turnuvası ile taçlandıracak. Besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı İlyas Yalçıntaş da mini konser ve imza günü ile Haziran ayında Gebze Center AVM’nin konuğu olacak. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.