Cep telefonu alabilmek için kızını satışa çıkardı

10.03.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cep telefonu alabilmek için kızını satışa çıkardı

8 günlük kızını internet üzerinden satışa çıkaran 19 yaşındaki adam, üç yıl hapse mahkum edildi.

Çin'in güney doğusundaki Fujian şehrinde 'A Duan' takma ismiyle bilinen bir adam, 18 günlük kızını sosyal medya sitesi QQ'da, 2 bin 500 euro'dan satışa çıkardı. Bebeği satın alan çift, polise haber verdi.   Peoeple's Daily Online sitesinin haberine göre, para eline geçseydi cep telefonu ve motosiklet almayı planlıyordu. Bebeğin annesi Xiao Mei şehirden kaçarken polisler tarafından yakalandı. İlk ifadesine göre, eşi çoğu zamanını internet kafede geçiriyor, kendisi ise geçinebilmek için yarı zamanlı işlerde çalışıyordu. Mei polise, "Ben de evlatlık bir çocuğum. Benim gibi yeterli gelir düzeyine sahip olmayan anne babalar, çocuklarını büyütmek için başkalarına vermeli. Bunda neyin illegal olduğunu anlamıyorum" dedi. Epoch Times sitesinin haberine göre Mei tutuksuz yargılanacak. Baba ise üç yıl hapse mahkum edildi.
8 günlük kızını internet üzerinden satışa çıkaran 19 yaşındaki adam, üç yıl hapse mahkum edildi.

Çin'in güney doğusundaki Fujian şehrinde 'A Duan' takma ismiyle bilinen bir adam, 18 günlük kızını sosyal medya sitesi QQ'da, 2 bin 500 euro'dan satışa çıkardı.

Bebeği satın alan çift, polise haber verdi.

 

Peoeple's Daily Online sitesinin haberine göre, para eline geçseydi cep telefonu ve motosiklet almayı planlıyordu.

Bebeğin annesi Xiao Mei şehirden kaçarken polisler tarafından yakalandı. İlk ifadesine göre, eşi çoğu zamanını internet kafede geçiriyor, kendisi ise geçinebilmek için yarı zamanlı işlerde çalışıyordu. Mei polise, "Ben de evlatlık bir çocuğum. Benim gibi yeterli gelir düzeyine sahip olmayan anne babalar, çocuklarını büyütmek için başkalarına vermeli. Bunda neyin illegal olduğunu anlamıyorum" dedi.

Epoch Times sitesinin haberine göre Mei tutuksuz yargılanacak. Baba ise üç yıl hapse mahkum edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.