Çeper gönüllere dokunuyor

Gebze 29.08.2019 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çeper gönüllere dokunuyor

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği toplantıda konuşan Çeper, “Gebze’de engelli kardeşlerimizi düşünerek, her parka engelli oyun grubu yapılması için belediyemize başvurdum” dedi.

Gebze Değirmen Cafe’de bugün düzenlenen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da katıldı. Toplantıda konuşan CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, “1989 yılında Gebze’de doğdum. Aslen Ardahanlıyım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Evliyim ve bir kızım var. CHP’nin 6 yıldır üyesiyim ve gençlik kollarında aktif görevlerde bulundum. 7 Şubat 2019’da meclis üyeliğine başvurdum. 31 Mart’ta CHP olarak seçimi kaybettik. Meclis üyeliğine seçildim ama bende buruk bir sevinç oldu. 31 Mart’tan bu yana meclis toplantılarına katıldık, görevlerimizi yerine getirdik. BELEDİYE YAPACAK DURUMDA  Son olarak çocuk parklarına engelli çocukların da oynayabileceği çocuk oyun grubu için Gebze Belediyesi’ne başvurdum. Başkanımız bu konu için özellikle ilgileneceğini söyledi. Başvurumun ardından birçok teşekkür mesajı aldım. Gebze’de bulunan parklarımızın fotoğraflarını çektim. Her parkımız bir engelli salıncağı yapılmaya müsait ve ben bunun çok da maliyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Belediyemiz o kadar boş şeylere para harcıyor ki ama bunları harcarken hiç düşünmüyor. Belediyemiz engelli kardeşlerimize de bir salıncak yapacak durumdadır” diye konuştu. EN BÜYÜK HEDEFİM GEBZE’Yİ YÖNETMEK En büyük hedefinin Gebze’yi yönetmek olduğunu belirten CHP’li Çeper, “Benim en büyük hedefim Gebze’yi yönetmek ama herhangi bir koltukta olmak gibi bir sevdam ve hevesim yok. Partimiz gençlerimiz için projeler hazırlıyor, bu projeleri de ilerleyen zamanlarda belediye meclisine sunacağız”  açıklamasında bulundu. KÜBRA AKABALI
CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği toplantıda konuşan Çeper, “Gebze’de engelli kardeşlerimizi düşünerek, her parka engelli oyun grubu yapılması için belediyemize başvurdum” dedi.

Gebze Değirmen Cafe’de bugün düzenlenen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da katıldı. Toplantıda konuşan CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, “1989 yılında Gebze’de doğdum. Aslen Ardahanlıyım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Evliyim ve bir kızım var. CHP’nin 6 yıldır üyesiyim ve gençlik kollarında aktif görevlerde bulundum. 7 Şubat 2019’da meclis üyeliğine başvurdum. 31 Mart’ta CHP olarak seçimi kaybettik. Meclis üyeliğine seçildim ama bende buruk bir sevinç oldu. 31 Mart’tan bu yana meclis toplantılarına katıldık, görevlerimizi yerine getirdik.

BELEDİYE YAPACAK DURUMDA 
Son olarak çocuk parklarına engelli çocukların da oynayabileceği çocuk oyun grubu için Gebze Belediyesi’ne başvurdum. Başkanımız bu konu için özellikle ilgileneceğini söyledi. Başvurumun ardından birçok teşekkür mesajı aldım. Gebze’de bulunan parklarımızın fotoğraflarını çektim. Her parkımız bir engelli salıncağı yapılmaya müsait ve ben bunun çok da maliyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Belediyemiz o kadar boş şeylere para harcıyor ki ama bunları harcarken hiç düşünmüyor. Belediyemiz engelli kardeşlerimize de bir salıncak yapacak durumdadır” diye konuştu.

EN BÜYÜK HEDEFİM GEBZE’Yİ YÖNETMEK
En büyük hedefinin Gebze’yi yönetmek olduğunu belirten CHP’li Çeper, “Benim en büyük hedefim Gebze’yi yönetmek ama herhangi bir koltukta olmak gibi bir sevdam ve hevesim yok. Partimiz gençlerimiz için projeler hazırlıyor, bu projeleri de ilerleyen zamanlarda belediye meclisine sunacağız”  açıklamasında bulundu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.