Çerkeşli bitti demeden bitmez! 3-2

Spor 04.11.2019 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çerkeşli bitti demeden bitmez! 3-2

1.Küme A Grubu’nda mücadele eden Çerkeşlispor, 8.maçında sahasında konuk ettiği İzmit Saniyespor’u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek zirve yolunda çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.  Çerkeşli Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride bırakan Çerkeşlispor, mücadelenin ikinci yarısının başında kalesinde şok bir gol daha görerek 75.dakikaya iki farklı geride girdi. Ancak Levent Tunç’un öğürencilerinin pes etmeye niyeti yoktu. Mücadelenin son çeyrek diliminde Levent(2) ve Yuşa’nın golleriyle muhteşem bir geri dönüşe imza atan Çerkeşlispor, zorlu 90 dakikayı 3-2 kazandı. EN GOLCÜ TAKIM 8 maçta 22 kez rakip fileleri sarsarak grubun en golcü takımı olan Levent Tunç yönetiminde Çerkeşlispor, muhteşem zaferin ardından puanını 15’e yükseltti. Lider Derincespor ve ikinci sıradaki Başiskele Belediyespor’un puan kaybettiği haftadan bir hayli kazançlı çıkan Çerkeşlispor, puan farkını Derince’yle 3’e, Başiskele ile ise 2’ye indirdi. Çerkeşlispor, Çarşamba günü zirve yarışındaki rakiplerinden Başiskele Belediyespor’a konuk olacak.

1.Küme A Grubu’nda mücadele eden Çerkeşlispor, 8.maçında sahasında konuk ettiği İzmit Saniyespor’u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek zirve yolunda çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. 

Çerkeşli Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride bırakan Çerkeşlispor, mücadelenin ikinci yarısının başında kalesinde şok bir gol daha görerek 75.dakikaya iki farklı geride girdi. Ancak Levent Tunç’un öğürencilerinin pes etmeye niyeti yoktu. Mücadelenin son çeyrek diliminde Levent(2) ve Yuşa’nın golleriyle muhteşem bir geri dönüşe imza atan Çerkeşlispor, zorlu 90 dakikayı 3-2 kazandı.

EN GOLCÜ TAKIM

8 maçta 22 kez rakip fileleri sarsarak grubun en golcü takımı olan Levent Tunç yönetiminde Çerkeşlispor, muhteşem zaferin ardından puanını 15’e yükseltti. Lider Derincespor ve ikinci sıradaki Başiskele Belediyespor’un puan kaybettiği haftadan bir hayli kazançlı çıkan Çerkeşlispor, puan farkını Derince’yle 3’e, Başiskele ile ise 2’ye indirdi. Çerkeşlispor, Çarşamba günü zirve yarışındaki rakiplerinden Başiskele Belediyespor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.