19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çerkeşli’den Menderes çıktı 1-3

Spor 05.11.2018 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çerkeşli’den Menderes çıktı 1-3

1.Küme A Grubu’nda mücadele veren Çayırova Menderes Gençlikspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bölge derbisinde Çerkeşlispor’un misafiri olan kırmızı-beyazlı ekip, Çerkeşli Stadı’ndaki karşılaşmayı 3-1 kazanarak çıkış trendini sürdürdü. Menderes’in bu maçı kazanmasında Cafer Yılmaz’ın katkısı tartışılmazdı. Çayırovaspor’dan ‘çilek transferi’ olarak gelen 19 yaşındaki oyuncu, Çerkeşli ağlarına 2 gol bırakarak skora direkt katkı sundu. Kırmızı-Beyazlı ekibin diğer sayısı Tugay’dan geldi. SERİ 3’E ÇIKTI Üst üste 3.galibiyetini alarak puanını 16’ya çıkartan Menderes Gençlikspor önümüzdeki Cumartesi günü sahasında lider Hereke Yıldız’ı konuk edecek. Kerim Fındık’ın öğrencileri rakibini yenerek puan farkını 2’ye indirmek istiyor. Çerkeşli kanadında ise üzüntü hakim. 3 maçtır kazanamayan Yaşar Özgeldi’nin takımı bu hafta İzmit FK ile karşılaşacak.

1.Küme A Grubu’nda mücadele veren Çayırova Menderes Gençlikspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bölge derbisinde Çerkeşlispor’un misafiri olan kırmızı-beyazlı ekip, Çerkeşli Stadı’ndaki karşılaşmayı 3-1 kazanarak çıkış trendini sürdürdü. Menderes’in bu maçı kazanmasında Cafer Yılmaz’ın katkısı tartışılmazdı. Çayırovaspor’dan ‘çilek transferi’ olarak gelen 19 yaşındaki oyuncu, Çerkeşli ağlarına 2 gol bırakarak skora direkt katkı sundu. Kırmızı-Beyazlı ekibin diğer sayısı Tugay’dan geldi.

SERİ 3’E ÇIKTI

Üst üste 3.galibiyetini alarak puanını 16’ya çıkartan Menderes Gençlikspor önümüzdeki Cumartesi günü sahasında lider Hereke Yıldız’ı konuk edecek. Kerim Fındık’ın öğrencileri rakibini yenerek puan farkını 2’ye indirmek istiyor. Çerkeşli kanadında ise üzüntü hakim. 3 maçtır kazanamayan Yaşar Özgeldi’nin takımı bu hafta İzmit FK ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.