Çerkeşli Yatırımlarla Değişimi Yaşadı

Spor 26.02.2017 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çerkeşli Yatırımlarla Değişimi Yaşadı

Dilovası Çerkeşli Mahallesi tamamen yenilen alt yapısı ve FİFA standartlarındaki futbol sahası ile merkez mahallelerini aratmıyor. Dilovası Çerkeşli Mahallesi tamamen yenilen alt yapısı ve FİFA standartlarındaki futbol sahası ile merkez mahallelerini aratmıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin mahallelerde yaşayan vatandaşların refahı için hayat geçirdiği hizmetler, yerleşim yerlerinin adeta kaderini değiştirdi. Eskiden imkanların kısıtlı olduğu mahallerde artık her türlü faaliyet yapılmaya başlandı. Dilovası Çerkeşli Mahallesi de,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği hizmetler ile vatandaşların sorunları en aza indirildi. Çerkeşli Muhtarı Aytaç Erdem,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerin mahallesine adeta ivme kazandırdığını belirterek, "Altyapımız çok büyük bir sorundu, çalışmayan bir kanalizasyonumuz vardı. Ama şu anda bütün altyapımız tamamen bitirildi.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız  İbrahim Karaosmanoğlu'nun güzel bir sözü var; 'Şehirde ne varsa köylerde de o olacak.' Bu sözün gerçekten büyük bir bölümünü bitirmiş durumda. Ben öyle görüyorum ki artık mahallelerimizde eksik olan bir şey kalmayacak" dedi. - 

Dilovası Çerkeşli Mahallesi tamamen yenilen alt yapısı ve FİFA standartlarındaki futbol sahası ile merkez mahallelerini aratmıyor.

Dilovası Çerkeşli Mahallesi tamamen yenilen alt yapısı ve FİFA standartlarındaki futbol sahası ile merkez mahallelerini aratmıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin mahallelerde yaşayan vatandaşların refahı için hayat geçirdiği hizmetler, yerleşim yerlerinin adeta kaderini değiştirdi. Eskiden imkanların kısıtlı olduğu mahallerde artık her türlü faaliyet yapılmaya başlandı. Dilovası Çerkeşli Mahallesi de,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği hizmetler ile vatandaşların sorunları en aza indirildi.

Çerkeşli Muhtarı Aytaç Erdem,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerin mahallesine adeta ivme kazandırdığını belirterek, "Altyapımız çok büyük bir sorundu, çalışmayan bir kanalizasyonumuz vardı. Ama şu anda bütün altyapımız tamamen bitirildi.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız  İbrahim Karaosmanoğlu'nun güzel bir sözü var; 'Şehirde ne varsa köylerde de o olacak.' Bu sözün gerçekten büyük bir bölümünü bitirmiş durumda. Ben öyle görüyorum ki artık mahallelerimizde eksik olan bir şey kalmayacak" dedi. - 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.