GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çerkeşlispor fırsat tepti! 2-2

Spor 18.11.2019 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çerkeşlispor fırsat tepti! 2-2

1.Küme A Grubu’nda mücadele eden Çerkeşlispor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında konuk olduğu Uzuntarlaspor ile 2-2 berabere kalarak, zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir 2 puan bıraktı. Arslanbey Stadı’nda oynanan  maça tutuk başlayan Levent Tunç’un öğrencileri, ilk yarıda orta şut karışımı bir vuruşla topu filelerinde gördü ve devreye 1-0 geride girdi. Baskılı başladığı ikinci yarıya Yasin’in penaltı golüyle beraberliği bulan Çerkeşlispor, oyuna sonradan dahil olan Veysel’in nefis vole vuruşuyla 2-1’i buldu. İLK 6’DA SADECE BEKİRDERE KAZANDI Karşılaşmanın son bölümünde ölü topta kalesini gole kapatamayan Çerkeşlispor, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. Grupta sıralamada ilk 6’da yer alan takımlardan yalnızca Bekiderespor’un kazandığı haftada önemli bir 2 puan bırakan Çerkeşlispor, puanını 16’ya yükselterek haftayı 5.sırada tamamladı. Çerkeşlispor gelecek hafta sahasında kent derbisinde Mustafapaşaspor ile karşılaşacak.

1.Küme A Grubu’nda mücadele eden Çerkeşlispor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında konuk olduğu Uzuntarlaspor ile 2-2 berabere kalarak, zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir 2 puan bıraktı. Arslanbey Stadı’nda oynanan  maça tutuk başlayan Levent Tunç’un öğrencileri, ilk yarıda orta şut karışımı bir vuruşla topu filelerinde gördü ve devreye 1-0 geride girdi. Baskılı başladığı ikinci yarıya Yasin’in penaltı golüyle beraberliği bulan Çerkeşlispor, oyuna sonradan dahil olan Veysel’in nefis vole vuruşuyla 2-1’i buldu.

İLK 6’DA SADECE BEKİRDERE KAZANDI

Karşılaşmanın son bölümünde ölü topta kalesini gole kapatamayan Çerkeşlispor, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. Grupta sıralamada ilk 6’da yer alan takımlardan yalnızca Bekiderespor’un kazandığı haftada önemli bir 2 puan bırakan Çerkeşlispor, puanını 16’ya yükselterek haftayı 5.sırada tamamladı. Çerkeşlispor gelecek hafta sahasında kent derbisinde Mustafapaşaspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.