ÇEŞK’DEN MADALYALARA AMBARGO!

Spor 18.07.2017 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇEŞK’DEN MADALYALARA AMBARGO!

Çayırova Belediyesi’nin spora yaptığı dev yatırımlar meyvesini vermeye şimdiden başladı.

Çayırova Belediyesi’nin spora yaptığı dev yatırımlar meyvesini vermeye şimdiden başladı. Yedi branşta 7-14 yaş arası faaliyetlerini sürdüren ÇESK Karate takımı katıldığı her turnuvada aldığı madalya ve kupalarla adından sıkça söz ettiriyor.  Bu kapsamda 14-16 Temmuz tarihleri arasında Sakarya Serdivan da 15 Temmuz Şehit ve Gazileri anısına düzenlenen 4. Uluslararası Marmara Kupasına katılan sporcular önemli dereceler elde etti. 15 ülkeden 1655 sporcunun katıldığı şampiyonada bireysel maçlarda 2 Altın, 4 Gümüş ve 10 bronz madalya kazanan ÇESK Karate sporcuları takım maçlarında 2 Altın 3 Gümüş ve 5 Bronz Kupa kazanarak başarısını taçlandırdı. ÇESK bünyesinde 29 sporcunun katıldığı Şampiyonada önemli dereceler elde eden sporcular büyük bir moralle Çayırova’ya döndüler. Demirci; Eğitim, Kültür ve Spora Olan Yatırımlarımız Artarak Devam Edecek Genç sporcuları kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, eğitim, kültür ve spora yaptıkları yatırım ve desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Başkan Demirci; “Spordaki Hedefimiz küçük yaşta çocuklarımızın hayatına sporu sokmak. Ayrıca içlerinden müsabık hale gelip öne çıkan sporcularımızı da ÇESK çatısı altında lig ve turnuvalarda yarışma imkanı sunmak” şeklinde ifadeler kullandı. Sporda Hızla Tesisleşiyoruz Yaşamın her adımında sporun önemli olduğunu vurgulayan Başkan Demirci; “İlçemizde 2 Kapalı Spor Salonu, 1 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 2 Kültür Merkezi ve ilçemizin en büyük Semt Konağı inşaat halinde. Bütün bu tesisler devreye girdiğinde Çayırova eğitim kültür ve spor kenti olma özelliği kazanacak” dedi.
Çayırova Belediyesi’nin spora yaptığı dev yatırımlar meyvesini vermeye şimdiden başladı.

Çayırova Belediyesi’nin spora yaptığı dev yatırımlar meyvesini vermeye şimdiden başladı. Yedi branşta 7-14 yaş arası faaliyetlerini sürdüren ÇESK Karate takımı katıldığı her turnuvada aldığı madalya ve kupalarla adından sıkça söz ettiriyor.  Bu kapsamda 14-16 Temmuz tarihleri arasında Sakarya Serdivan da 15 Temmuz Şehit ve Gazileri anısına düzenlenen 4. Uluslararası Marmara Kupasına katılan sporcular önemli dereceler elde etti. 15 ülkeden 1655 sporcunun katıldığı şampiyonada bireysel maçlarda 2 Altın, 4 Gümüş ve 10 bronz madalya kazanan ÇESK Karate sporcuları takım maçlarında 2 Altın 3 Gümüş ve 5 Bronz Kupa kazanarak başarısını taçlandırdı. ÇESK bünyesinde 29 sporcunun katıldığı Şampiyonada önemli dereceler elde eden sporcular büyük bir moralle Çayırova’ya döndüler.

Demirci; Eğitim, Kültür ve Spora Olan Yatırımlarımız Artarak Devam Edecek

Genç sporcuları kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, eğitim, kültür ve spora yaptıkları yatırım ve desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Başkan Demirci; “Spordaki Hedefimiz küçük yaşta çocuklarımızın hayatına sporu sokmak. Ayrıca içlerinden müsabık hale gelip öne çıkan sporcularımızı da ÇESK çatısı altında lig ve turnuvalarda yarışma imkanı sunmak” şeklinde ifadeler kullandı.

Sporda Hızla Tesisleşiyoruz

Yaşamın her adımında sporun önemli olduğunu vurgulayan Başkan Demirci; “İlçemizde 2 Kapalı Spor Salonu, 1 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 2 Kültür Merkezi ve ilçemizin en büyük Semt Konağı inşaat halinde. Bütün bu tesisler devreye girdiğinde Çayırova eğitim kültür ve spor kenti olma özelliği kazanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.