GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

ÇESK’in yeni başkanı Hasan Akan

Spor 23.07.2019 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇESK’in yeni başkanı Hasan Akan

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün (ÇESK) olağanüstü kongresinde başkanlığa Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda milli kick boksçu Hasan Akan seçildi.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün (ÇESK) olağanüstü kongresinde başkanlığa Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda milli kick boksçu Hasan Akan seçildi. Belediye toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda güçlü bir yönetim oluşturan ÇESK’in yeni başkan milli sporcu Hasan Akan başkanlığındaki yeni yönetimde belediye meclis üyeleri Muhsin Ateş ve Bekir Bilgiç ile Muhammed Nizamoğlu, Harun Yaşaroğlu ve Metin Keskinoğlu görev yapacak. HASAN AKAN KİMDİR? 1968 Erzurum doğumlu olan Hasan Akan, 1987 yılında dünya kick boks şampiyonu, 1989’da Avrupa pencak silat şampiyonu, 2002’de uluslararası kick boks 2.’si ve  bir çok kez Türkiye şampiyonu oldu. 4. dan 2. kademe Kick Boks Antrenörü olan ve 45 yıldır Çayırova’da ikamet eden Hasan Akan bugüne kadar 10 binin üzerinde sporcunun yanı sıra 1 dünya şampiyonu ve 3 dünya üçüncüsü sporcu yetiştirdi.
Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün (ÇESK) olağanüstü kongresinde başkanlığa Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda milli kick boksçu Hasan Akan seçildi.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün (ÇESK) olağanüstü kongresinde başkanlığa Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda milli kick boksçu Hasan Akan seçildi. Belediye toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulda güçlü bir yönetim oluşturan ÇESK’in yeni başkan milli sporcu Hasan Akan başkanlığındaki yeni yönetimde belediye meclis üyeleri Muhsin Ateş ve Bekir Bilgiç ile Muhammed Nizamoğlu, Harun Yaşaroğlu ve Metin Keskinoğlu görev yapacak.

HASAN AKAN KİMDİR?

1968 Erzurum doğumlu olan Hasan Akan, 1987 yılında dünya kick boks şampiyonu, 1989’da Avrupa pencak silat şampiyonu, 2002’de uluslararası kick boks 2.’si ve  bir çok kez Türkiye şampiyonu oldu. 4. dan 2. kademe Kick Boks Antrenörü olan ve 45 yıldır Çayırova’da ikamet eden Hasan Akan bugüne kadar 10 binin üzerinde sporcunun yanı sıra 1 dünya şampiyonu ve 3 dünya üçüncüsü sporcu yetiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.