ÇESK sahaya indi

Spor 28.08.2019 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇESK sahaya indi

Çayırova Belediyesi Eğitim Eğitim Spor Kulübü futbol branşında da sahaya indi.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yeni sezonda yeni yönetim ve teknik ekibi ile ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Hasan Akan ve yönetim kurulu üyeleri ile Çayırova Stadyumunda gerçekleşen altyapı yarışmacı gruplarının antrenmanına tam kadro katılım sağladı. Futbolda 5 kategoride mücadele edecek Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü futbol altyapı branşlarında U-12,U-14,U-15,U-16 VE U-17 yaş grubu olmak üzere toplam 5 kategoride yarışmacı ekip olarak katılım sağlayacaklar. U-12 VE U-16 yaş grubunda sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren eğitim spor kulübü, burada yapacakları antrenmanlar ile yeni sezona hazırlanacak. Hedef genç yetenekler yetiştirmek Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan, yeni sezonda A takım hariç altyapıda toplam 5 branşta yarışmacı ekip olarak liglere katılım sağlayacaklarını belirterek,” Hedefimiz küçük yaşlarda yetenekli sporcuları tespit edip ahlaklı ve eğitimli bir şekilde yetiştirmek. Altyapıda 4 hocamız ile ilçemizdeki yetenekli çocuklarımızı keşfedip yetiştirmek istiyoruz” dedi.
Çayırova Belediyesi Eğitim Eğitim Spor Kulübü futbol branşında da sahaya indi.

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yeni sezonda yeni yönetim ve teknik ekibi ile ilk antrenmanı gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Hasan Akan ve yönetim kurulu üyeleri ile Çayırova Stadyumunda gerçekleşen altyapı yarışmacı gruplarının antrenmanına tam kadro katılım sağladı.

Futbolda 5 kategoride mücadele edecek

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü futbol altyapı branşlarında U-12,U-14,U-15,U-16 VE U-17 yaş grubu olmak üzere toplam 5 kategoride yarışmacı ekip olarak katılım sağlayacaklar. U-12 VE U-16 yaş grubunda sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren eğitim spor kulübü, burada yapacakları antrenmanlar ile yeni sezona hazırlanacak.

Hedef genç yetenekler yetiştirmek

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan, yeni sezonda A takım hariç altyapıda toplam 5 branşta yarışmacı ekip olarak liglere katılım sağlayacaklarını belirterek,” Hedefimiz küçük yaşlarda yetenekli sporcuları tespit edip ahlaklı ve eğitimli bir şekilde yetiştirmek. Altyapıda 4 hocamız ile ilçemizdeki yetenekli çocuklarımızı keşfedip yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.