Cesur yürek Gebze! 1-1

Spor 09.12.2018 - 16:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cesur yürek Gebze! 1-1

MENEKŞE ZORLU TRAKYA DEPLASMANINDAN PUANLA DÖNDÜ

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, zorlu Trakya deplasmanından cesur futboluyla puanla döndü. Velimeşespor’a konuk olan mor beyazlılar rakibiyle 1-1 berabere kalarak Alaettin Çiçek yönetiminde iki maçta hanesine 4.puanını yazdırdı. Velimeşe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Gebzespor golle başladı. Oğuz Başaran’ın kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa ayak koyan Ferhat Çoban 5.dakikada Menekşe’yi 1-0 öne geçirdi. Erken gelen golle morallenen mor beyazlılarda 9.dakikada Kemal Ünal’ın ceza sahası yayından nefis şutu direği sıyırarak dışarı gitti. 29’da Saruhan Yazgun sol kanattan içeriye kat edip vurduğu sert şut üstten auta çıktı. Rakibine pozisyon vermeyen Gebzespor, duran toptan talihsiz bir gol yedi. 36’da Erçağ’ın kullandığı kornerde ön direkte Ali Serin’in kafa vuruşu kaleci Kemal Canlı’nın bakışları arasında ağlara gitti ve skora denge geldi. 38.dakika yine bir köşe vuruşu sonucunda yükselen Alişan Ural’ın kafa vuruşunu kaleci Kemal çok iyi bir refleksle çıkardı. 1 dakika sonra Saruhan’ın sağ kanattan güzel ortası Kemal Ünal’ın ayağını sıyırınca Gebzespor mutlak bir golden oldu. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti. İKİNCİ YARI NEFES KESTİ Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi ve baskılı başlayan taraf ev sahibi Velimeşe oldu. Oyunu yarı sahamıza yıkan Tekirdağ temsilcisi karşısında ilk 15 dakika dirençli bir savunma yapan Alaettin Çiçek’in öğrencileri kalesini gole kapattı. 61.dakikada hücuma çıkan ilk golün sahibi Ferhat Çoban’ın şık vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı. 63’de gole yaklaşan Velimeşe, Erçağ sert şutu ile çerçeveyi bulamadı. Sağanak yağmur altında oynanan ikinci yarıda 70.dakikadan sonra top adeta bir o kalede bir bu kaledeydi. Her iki takım da 3 puan için cesur bir futbol sergilerken, Velimeşe’de kaptan Selçuk Baştürk kırmızı kart gördü. 90+2’de Erçağ’ın tehlikeli şutu yürekleri ağza getirse de, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Puanını 16’ya yükselten Gebzespor, gelecek hafta sahasında Erbaaspor’u konuk edecek.
MENEKŞE ZORLU TRAKYA DEPLASMANINDAN PUANLA DÖNDÜ

3.Lig temsilcimiz Gebzespor, zorlu Trakya deplasmanından cesur futboluyla puanla döndü. Velimeşespor’a konuk olan mor beyazlılar rakibiyle 1-1 berabere kalarak Alaettin Çiçek yönetiminde iki maçta hanesine 4.puanını yazdırdı.

Velimeşe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Gebzespor golle başladı. Oğuz Başaran’ın kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa ayak koyan Ferhat Çoban 5.dakikada Menekşe’yi 1-0 öne geçirdi. Erken gelen golle morallenen mor beyazlılarda 9.dakikada Kemal Ünal’ın ceza sahası yayından nefis şutu direği sıyırarak dışarı gitti. 29’da Saruhan Yazgun sol kanattan içeriye kat edip vurduğu sert şut üstten auta çıktı. Rakibine pozisyon vermeyen Gebzespor, duran toptan talihsiz bir gol yedi. 36’da Erçağ’ın kullandığı kornerde ön direkte Ali Serin’in kafa vuruşu kaleci Kemal Canlı’nın bakışları arasında ağlara gitti ve skora denge geldi. 38.dakika yine bir köşe vuruşu sonucunda yükselen Alişan Ural’ın kafa vuruşunu kaleci Kemal çok iyi bir refleksle çıkardı. 1 dakika sonra Saruhan’ın sağ kanattan güzel ortası Kemal Ünal’ın ayağını sıyırınca Gebzespor mutlak bir golden oldu. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi ve baskılı başlayan taraf ev sahibi Velimeşe oldu. Oyunu yarı sahamıza yıkan Tekirdağ temsilcisi karşısında ilk 15 dakika dirençli bir savunma yapan Alaettin Çiçek’in öğrencileri kalesini gole kapattı. 61.dakikada hücuma çıkan ilk golün sahibi Ferhat Çoban’ın şık vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı. 63’de gole yaklaşan Velimeşe, Erçağ sert şutu ile çerçeveyi bulamadı. Sağanak yağmur altında oynanan ikinci yarıda 70.dakikadan sonra top adeta bir o kalede bir bu kaledeydi. Her iki takım da 3 puan için cesur bir futbol sergilerken, Velimeşe’de kaptan Selçuk Baştürk kırmızı kart gördü. 90+2’de Erçağ’ın tehlikeli şutu yürekleri ağza getirse de, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Puanını 16’ya yükselten Gebzespor, gelecek hafta sahasında Erbaaspor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.