Çetinkaya, Başkan Köşker'e gitti!

Gebze 12.02.2019 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çetinkaya, Başkan Köşker'e gitti!

Seçim Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze Belediyesini ziyaret etti.

Seçim Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze Belediyesini ziyaret etti. İlk önce Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret eden Çetinkaya, Gebze ve Yerel seçimler üzerine sohbet ettiler. Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Partililerin de katıldığı ziyarette Adnan Köşker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve huzurlu bir seçim dönemi olması dileğinde bulundu. ÇETİNKAYA’DAN TEŞEKKÜR Burcu Çetinkaya Köşker’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya daha sonra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve Başkan Danışmanı Şakir Bitmez’i makamlarında ziyaret etti. Ayran ve Bitmez Çetinkaya’ya seçim sürecinde başarılar diledi. Gebze Belediyesi personeli tarafından çok büyük bir ilgi ile karşılanan Çetinkaya, daha sonra Birim Müdürleri ve Belediye Çalışanları ile tek tek tokalaşarak hal hatırlarını sordu. Kendisine gösterilen büyük ilgi ve sıcak karşılama ile çok mutlu olan Çetinkaya, buz gibi bir hava esen seçim çalışmalarına sıcaklık ve temiz siyaset mesajı verdi.
Seçim Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze Belediyesini ziyaret etti.

Seçim Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze Belediyesini ziyaret etti.

İlk önce Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret eden Çetinkaya, Gebze ve Yerel seçimler üzerine sohbet ettiler. Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Partililerin de katıldığı ziyarette Adnan Köşker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve huzurlu bir seçim dönemi olması dileğinde bulundu.

ÇETİNKAYA’DAN TEŞEKKÜR

Burcu Çetinkaya Köşker’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya daha sonra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve Başkan Danışmanı Şakir Bitmez’i makamlarında ziyaret etti. Ayran ve Bitmez Çetinkaya’ya seçim sürecinde başarılar diledi. Gebze Belediyesi personeli tarafından çok büyük bir ilgi ile karşılanan Çetinkaya, daha sonra Birim Müdürleri ve Belediye Çalışanları ile tek tek tokalaşarak hal hatırlarını sordu. Kendisine gösterilen büyük ilgi ve sıcak karşılama ile çok mutlu olan Çetinkaya, buz gibi bir hava esen seçim çalışmalarına sıcaklık ve temiz siyaset mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.