ÇETİNKAYA: DARICA’YA YAPILANLAR YETERSİZ

Darıca 27.11.2016 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇETİNKAYA: DARICA’YA YAPILANLAR YETERSİZ

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Darıca Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin yetersiz olduğunu ifade etti Saadet Partisi (SP) Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. PARKLAR GÜVENLİ DEĞİL Darıca Belediyesi’nin hizmetleri konusunda konuşan Çetinkaya, “Darıca Belediyesi’nin çalışmaları çok yeterli değil. Darıca’da Refah Partisi ve Fazilet Partisi, belediyeyi bir çıtaya çıkarmıştı. Maalesef ondan sonra bir adım daha atılmadı. Maalesef 15 sene önceki yol, tretuvar düzeni bugün yok. Darıca’da belediyecilik zaten bir düzeydeydi. Bir adım daha atmak gerekir. Bugün parklara bakıyoruz güvenlik diye bir şey yok. Parklar asıl amacına hizmet etmiyor. Parklar çocuklar ve yaşlılar için güvenli değil. Darıca’daki parklara hanımlar pazara giderken çocuklarını bırakabilecek düzeyde olması gerekir” dedi. 100 YILLIK OLMASI GEREKİRKEN Yapılan hizmetlerin yetersiz olduğunu öne süren Çetinkaya, “Dört tane salıncak koyunca park oldu deniliyor. Ama bizim istediğimiz düzeyde değil. Yapılan işler yapılmış ancak daha iyi olması gerekir. Darıca’da trafik konusunda giriş çıkışlar yapıldı. Ancak Darıca’nın nüfusu her geçen gün artıyor. Bu nedenle yapılan giriş ve çıkışlar dar. Sırasöğütler’de yapılan alt geçit dar. Osmangazi Köprüsü’nde de durum aynı. Yayalar için bir yer yapılması gerekir. Geçenlerde bir yaya geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Yapılan hizmetler asıl hedefine ulaşmıyor. Hizmetler yapılıyor ve ama yeterli değil. Yapılan hizmetler 100 yıllık olması gerekir. Ancak şimdi bile 2 araç yan yana geçemiyor” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Darıca Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin yetersiz olduğunu ifade etti

Saadet Partisi (SP) Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

PARKLAR GÜVENLİ DEĞİL

Darıca Belediyesi’nin hizmetleri konusunda konuşan Çetinkaya, “Darıca Belediyesi’nin çalışmaları çok yeterli değil. Darıca’da Refah Partisi ve Fazilet Partisi, belediyeyi bir çıtaya çıkarmıştı. Maalesef ondan sonra bir adım daha atılmadı. Maalesef 15 sene önceki yol, tretuvar düzeni bugün yok. Darıca’da belediyecilik zaten bir düzeydeydi. Bir adım daha atmak gerekir. Bugün parklara bakıyoruz güvenlik diye bir şey yok. Parklar asıl amacına hizmet etmiyor. Parklar çocuklar ve yaşlılar için güvenli değil. Darıca’daki parklara hanımlar pazara giderken çocuklarını bırakabilecek düzeyde olması gerekir” dedi.

100 YILLIK OLMASI GEREKİRKEN

Yapılan hizmetlerin yetersiz olduğunu öne süren Çetinkaya, “Dört tane salıncak koyunca park oldu deniliyor. Ama bizim istediğimiz düzeyde değil. Yapılan işler yapılmış ancak daha iyi olması gerekir. Darıca’da trafik konusunda giriş çıkışlar yapıldı. Ancak Darıca’nın nüfusu her geçen gün artıyor. Bu nedenle yapılan giriş ve çıkışlar dar. Sırasöğütler’de yapılan alt geçit dar. Osmangazi Köprüsü’nde de durum aynı. Yayalar için bir yer yapılması gerekir. Geçenlerde bir yaya geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Yapılan hizmetler asıl hedefine ulaşmıyor. Hizmetler yapılıyor ve ama yeterli değil. Yapılan hizmetler 100 yıllık olması gerekir. Ancak şimdi bile 2 araç yan yana geçemiyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.