Cevat Yalçın CHP’den istifa etti

Siyaset 17.03.2020 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cevat Yalçın CHP’den istifa etti

CHP’de Darıca Belediye Meclis Üyesi Göknur Bektaş’ın ardından bir istifa daha geldi. CHP’nin Darıca Belediye Meclis Üyesi Cevat Yalçın da partisinden istifa etti. CHP Darıca’da istifalar peş peşe geldi. CHP’nin Darıca Belediye Meclis Üyesi Göknur Bektaş, bugün yaptığı açıklamada CHP’den istifa ettiğini duyurmuştu. CHP’de bir istifanın daha yaşandığı öğrenildi. Darıca Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Cevat Yalçın’ın da partisinden istifa ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Cevat Yalçın’ın da Göknur Bektaş gibi bağımsız meclis üyesi olarak yoluna devam edeceği belirtildi.  

CHP’de Darıca Belediye Meclis Üyesi Göknur Bektaş’ın ardından bir istifa daha geldi. CHP’nin Darıca Belediye Meclis Üyesi Cevat Yalçın da partisinden istifa etti. CHP Darıca’da istifalar peş peşe geldi.

CHP’nin Darıca Belediye Meclis Üyesi Göknur Bektaş, bugün yaptığı açıklamada CHP’den istifa ettiğini duyurmuştu. CHP’de bir istifanın daha yaşandığı öğrenildi. Darıca Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Cevat Yalçın’ın da partisinden istifa ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Cevat Yalçın’ın da Göknur Bektaş gibi bağımsız meclis üyesi olarak yoluna devam edeceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.